Ring til os

Rengøringsfirma Charlottenlund

Har din virksomhed i Charlottenlund behov for erhvervsrengøring? Vores erfarne medarbejdere hos Rengøringsfirma København ApS står klar til at hjælpe!

Vi har årtiers erfaring med erhvervsrengøring i både store og små virksomheder. Vores mål er altid at foretage rengøring i høj kvalitet til en god pris.

Vi udfører erhvervsrengøring med midler der er Svanemærket, som er din garanti på at vi skåner både miljø og medarbejdere.

Erhvervsrengøring i Charlottenlund du kan stole på

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for erhvervsrengøring, herunder kontorrengøring, klinikrengøring, institutioner, flytterengøring, trappevask og vinduespolering.

Uanset hvilken type erhvervsrengøring du har brug for, er vores erfarne rengøringsfolk i Charlottenlund klar til at hjælpe.

En ren og pæn arbejdsplads har en positiv effekt på både medarbejdere og kunder, og derfor sætter vi en ære i at kunne levere perfekt rengøring. Vi holder dit erhverv rent og ordentligt, så du kan fokusere 100% på at drive dit erhverv.

Fleksibilitet er en af vores nøgleværdier og vi tilpasser vores rengøringstider til dit behov. Det betyder, at vi kan udføre rengøringen uden for dine åbningstider, så du ikke forstyrres i den daglige drift.

Hvis der er behov for det, kan der også tilbydes en fast rengøringsplan, hvor du kan vælge hvor ofte vi skal komme på besøg, alt efter hvor meget rengøring din virksomhed har brug for.

Kontakt os her for erhvervsrengøring i Charlottenlund

Hvis du ønsker mere information om vores ydelser inden for erhvervsrengøring i Charlottenlund, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi tilbyder altid en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opretholde en ren og pæn arbejdsplads. Du kan kontakte os på telefon 36 31 43 15 eller på vores kontaktside.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email