Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Erhvervsrengøring København

Søger du erhvervsrengøring København? Så er du kommet til den rette side. Hos Rengøringsfirma København ApS er vi specialister i erhvervs rengøring. Vi udfører alle typer professionel rengøring for større og mindre virksomheder i København og omegn. Vi sætter en ære i altid at levere vores arbejde i en høj kvalitet til den aftalte tid.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for erhvervsrengøring i København?
Kontakt os på telefon 36 314 315 i dag.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Professionel rengøring til erhverv efter dine ønsker

Alle virksomheder er forskellige, og det er forskelligt, hvor ofte det er nødvendigt at udføre en rengøring. Vi tager derfor altid udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og behov, når vi skal lave en plan for erhvervs rengøring hos den enkelte kunde. Har I brug for rengøring hver dag, hver uge eller hver anden uge? Vi finder den løsning, der passer til jeres virksomhed.

Mere end 20 års erfaring

Vi har arbejdet i rengøringsbranchen i mere end 20 år, og vi har dermed 100% styr på, hvordan vi udfører det bedste stykke arbejde hurtigt, effektivt og – vigtigst af alt – grundigt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af den rengøring, vi udfører, og vores dygtige og erfarne medarbejdere gør hver dag deres ypperste for at leve op til både vores egne og vores kunders krav.

Erhvervsrengøring København

Pålidelig rengøring til virksomheder

Vi ønsker at være et rengøringsfirma, vores kunder kan stole på. Vi overholder derfor altid de aftaler, vi indgår med vores kunder omkring deres erhvervs rengøring. Vores hold består af erfarne og omhyggelige medarbejdere, der er specialister på deres område. Kontakt os gerne, hvis du ønsker et pålideligt og stabilt rengøringsfirma til at udføre din erhvervsrengøring.

Rengøring Erhverv - Priser

Er du på udkig efter priser på professionel erhvervsrengøring København? Priserne på erhvervs rengøring kan variere lidt fra erhverv til erhverv.
Det har således betydning om du søger efter prisen på professionel rengøring på et kontor, en klinik, en industrivirksomhed osv. Endeligt kan det have en betydning, hvor stor din virksomhed er, samt om du ønsker en fast pris eller en fast timepris. Har du søgt ”professionel rengøring erhverv pris”?
Kontakt os uforpligtende vi tilbyder erhvervsrengøring i hele København og står klar med en stærk pris

Få et tilbud på erhvervsrengøring København

Har du søgt efter rengøring til virksomheder? Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring København? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 314 315 og indhente et godt tilbud på din opgave. Fortæl vores medarbejdere om dine ønsker og behov, og lad dem sammensætte et godt tilbud på din erhvervs rengøring. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.