Ring til os

Erhvervsrengøring København

Søger du erhvervsrengøring København? Så er du kommet til den rette side. Hos Rengøringsfirma København ApS er vi specialister i erhvervs rengøring København NV, Vanløse, Østerbro, Sydhavnen og omegn. Vi udfører alle typer professionel rengøring for større og mindre virksomheder i København, Østerbro og omegn. Vi sætter en ære i altid at levere vores arbejde i en høj kvalitet til den aftalte tid og er dit rengøringsfirma Kbh, Vesterbro, Vanløse, Nørrebro og Brønshøj.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for erhvervsrengøring i Storkøbenhavn?
Kontakt os på telefon 36 314 315 i dag.

Professionel rengøring til erhverv efter dine ønsker

Alle virksomheder er forskellige, og det er forskelligt, hvor ofte det er nødvendigt at udføre en rengøring. Vi tager derfor altid udgangspunkt i den enkelte kundes individuelle ønsker og behov, når vi skal lave en rengøringsplan hos den enkelte kunde. Har I brug for rengøring hver dag, hver uge eller hver anden uge? Vi finder den løsning, der passer til netop jeres virksomhed.

Vi har mere end 25 års erfaring

Vi har arbejdet i rengøringsbranchen i mere end 25 år, og vi har dermed 100% styr på, hvordan vi udfører det bedste stykke arbejde hurtigt, effektivt og – vigtigst af alt – grundigt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af den rengøring, vi udfører, og vores dygtige og erfarne medarbejdere gør hver dag deres ypperste for at leve op til både vores egne og vores kunders krav.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Pålidelig rengøring til din virksomhed

Vi ønsker at være et rengøringsfirma, vores kunder kan stole på. Vi overholder derfor altid de aftaler, vi indgår med vores kunder omkring deres rengøring. Vores hold består af erfarne og omhyggelige medarbejdere, der er specialister på deres område. Kontakt os gerne, hvis du ønsker et pålideligt og stabilt rengøringsfirma til at udføre din erhvervsrengøring.

Rengøring Erhverv - Priser

Er du på udkig efter priser på professionel rengøring København? Priserne på firmarengøring kan variere lidt fra erhverv til erhverv.
Det har således betydning, om du søger efter prisen på professionel rengøring på et kontor, en klinik, en industrivirksomhed osv. Endeligt kan det have en betydning, hvor stor din virksomhed er, samt om du ønsker en fast pris eller en fast timepris. Søger du derfor professionel rengøring og vil høre, hvad det vil koste?
Kontakt os uforpligtende, for vi tilbyder erhvervsrengøring i hele København og står klar med en stærk pris.

Få et tilbud på erhvervsrengøring København

Har du søgt efter rengøring til virksomheder? Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på firmarengøring København? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 314 315 og indhente et godt tilbud på din opgave. Fortæl vores medarbejdere om dine ønsker og behov, og lad dem sammensætte et godt tilbud på din rengøringsopgave. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.