Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Flytterengøring

Skal du flytte, og vil du gerne være fri for at bruge tid på at rengøre din bolig? Så bestil en grundig og professionel flytterengøring hos Rengøringsfirma København ApS. Vi tilbyder rengøring ved flytning til private, virksomheder og boligselskaber i hele København og omegn. Vi har gennem de sidste 20 år hjulpet kunder med grundig og professionel rengøring i forbindelse med fraflytning - skal du være den næste?

Ring til telefon 36 314 315 i dag og bestil en flytterengøring - du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage med et tilbud.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rengøring ved flytning efter dine ønsker

Du vælger selv, hvor stor en del af din bolig, vi skal rengøre. Der er ikke nogen opgave, der er for stor eller for lille for os. Vi hjælper gerne med en komplet rengøring af hele boligen, men vi giver også gerne et tilbud på rengøring af enkelte rum i din bolig.

Flytterengøring

Få godkendt din flytterengøring i første forsøg

Når man bor til leje, står der ofte i lejekontrakten, at boligen skal rengøres ved fraflytning. Kravene er her ofte høje, og der er ikke tale om en normal rengøring, men en grundig hovedrengøring af hele boligen. Hos Rengøringsfirma København ApS er vi specialister i denne slags rengøringer, og du kan være sikker på, at der ikke er en finger at sætte på rengøringen efter, at vi har været på besøg.

Skal du have godkendt din rengøring i første forsøg og uden anmærkninger, så tag fat i os - vi gør professionelt rent og ved, hvad ejendomsadministratoren vil lægge vægt på i gennemgangen af en lejebolig.

Bestil flytterengøring her

Det er nemt og hurtigt at indhente et tilbud på en flytterengøring hos Rengøringsfirma København ApS. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på telefon 36 314 315 og fortælle os om din opgave. Herefter udregner vi et uforpligtende tilbud på ud fra dine behov og ønsker.