Ring til os

Flytterengøring København & Sjælland

Skal du flytte, og vil du gerne være fri for at bruge tid på at rengøre din bolig? Så bestil en grundig og professionel flytterengøring hos Rengøringsfirma København ApS.

Vi tilbyder flytterengøring til private, virksomheder og boligselskaber i hele København og omegn.

Vi har gennem de sidste 25 år hjulpet kunder med grundig og professionel rengøring i forbindelse med fraflytning - skal du være den næste?

Flytterengøring efter dine ønsker

Vi hjælper gerne med en komplet flytterengøring af hele din bolig - vi kan fx også tilbyde vinduespolering, hvis du ønsker hjælp til at få rene ruder.

Hos Rengøringsfirma København ApS bruger vi svanemærkede rengøringsmidler.

Ring til telefon 36 314 315 i dag og bestil en flytterengøring - du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage med et tilbud.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Få godkendt din rengøring ved flytning i første forsøg

Når man bor til leje, står der ofte i lejekontrakten, at boligen skal rengøres ved fraflytning. Kravene er her ofte høje, og der er ikke blot tale om en normal rengøring, men en grundig hovedrengøring af hele boligen.

Hos Rengøringsfirma København ApS er vi specialister i denne slags rengøringer, og du kan være sikker på, at der ikke er en finger at sætte på rengøringen efter, at vi har været på besøg.

Skal du have godkendt din rengøring i første forsøg og uden anmærkninger, så tag fat i os - vi gør professionelt rent og ved, hvad ejendomsadministratoren vil lægge vægt på i gennemgangen af en lejebolig.

Bestil rengøring her

Det er nemt og hurtigt at indhente et tilbud hos Rengøringsfirma København ApS. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os på telefon 36 314 315 og fortælle os om din opgave. Herefter udregner vi et uforpligtende tilbud på opgaven ud fra dine ønsker og behov.