Ring til os

Institution rengøring

Hos Rengøringsfirma København ApS er vi specialister i skånsom og miljøvenlig institution rengøring. Vi har stor erfaring med at udføre rengøring, der skaber et sundt indeklima for institutionens brugere og ansatte.

Vi er rutinerede i rengøring i både større og mindre institutioner, herunder i børnehaver, skoler, vuggestuer, plejehjem, dagcentre m.m. Vi tilbyder institutionsrengøring i hele København og omegn i høj kvalitet og med en service i topklasse!

Få et uforpligtende tilbud på institution rengøring i dag på telefon 36 314 315.

Miljøvenlig rengøring i institutionen

For at skåne miljøet, vores kunder og ansatte bedst muligt, har vi valgt at bruge svanemærkede rengøringsmidler til rengøring i institutioner. Med os som samarbejdspartner er du dermed sikret en rengøring, der ikke påvirker personerne, der befinder sig i institutionen.

Vi udfører altid vores rengøring, når det passer bedst ind i jeres tidsplan uanset, om det er dag, aften eller nat.

Kvalitetssikring og egenkontrol

Vores erfarne assistenter udfører en effektiv og professionel rengøring, og vi bruger forskellige klude til forskellige rengøringsområder.

Derudover fører vi egenkontrol og følger løbende op på kvaliteten af rengøringen i jeres institution.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Allergivenlig og kemikaliefri rengøring

Er der børn, der lider af allergi, eller ønsker I at mindske risikoen, så udfører vi i tillæg kemikaliefri rengøring til institutioner. Vi kan tilbyde rengøring uden brug af kemikalier og konservering, der kan være allergifremkaldende for børn og voksne. Ring eller skriv til os, hvis I ønsker at høre mere om kemikaliefri rengøring.

Få en tilpasset rengøringsplan

Det er forskelligt fra institution til institution, hvor stort behovet er for rengøring. For at opnå den bedste rengøring af jeres institution, udformer vi derfor en rengøringsplan, der passer til jeres ønsker og behov. Vi sørger for løbende at følge op og tilpasse rengøringsplanen, så I hele tiden får udført den rengøring, I har brug for. Kontakt os gerne og hør mere om muligheden for at få en fast rengøringsaftale.

Bestil rengøring til institution

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for rengøring? Så kontakt os gerne i dag på telefon 36 314 315 og få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere. Vi har hovedkontor i København, men vi udfører også gerne rengøring i Roskilde, Køge, Farum, Hørsholm og omegn.