Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Institution rengøring

Hos Rengøringsfirma København ApS er vi specialister i institution rengøring. Vi ved, hvordan den bedste rengøring udføres for at skabe et sundt indeklima for institutionens brugere og ansatte. Vi har god erfaring inden for rengøring i både større og mindre institutioner herunder bl.a. i børnehaver, skoler, vuggestuer, plejehjem, dagcentre m.m. Vi tilbyder institutionsrengøring i hele København og omegn i en høj kvalitet og med en service i topklasse!

Få et uforpligtende tilbud på institution rengøring i dag på telefon 36 314 315.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Få en tilpasset rengøringsplan

Det er meget forskelligt fra institution til institution, hvor stort behovet er for rengøring. For at opnå den bedste rengøring for jeres institution, udformer vi derfor en rengøringsplan, der er tilpasset til jeres ønsker og behov. Vi sørger for løbende at følge op og tilpasse denne rengøringsplan, så I hele tiden får udført den rengøring, I har brug for. Kontakt os gerne og hør mere om muligheden for at få en fast aftale på institution rengøring.

Klinikrengøring

Miljøvenlig rengøring i institutionen

For at skåne miljøet, vores kunder og ansatte bedst muligt, har vi valgt kun at bruge svanemærkede rengøringsmidler til vores institution rengøring. Med os som samarbejdspartnere er du dermed sikret en rengøring, der ikke påvirker personerne, der befinder sig i institutionen. Vi udfører altid vores rengøring, når det passer bedst ind i jeres tidsplan ligegyldigt, om det er dag, aften eller nat.

Bestil institution rengøring

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for institution rengøring? Så kontakt os gerne i dag på telefon 36 314 315 og få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere. Vi har hovedkontor i København, men vi udfører også gerne institution rengøring i Roskilde, Køge, Hillerød og omegn.