Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Klinikrengøring

Få et tilbud på en professionel og omhyggelig rengøring af din klinik hos Rengøringsfirma København ApS. Vi har mange års erfaring inden for klinikrengøring på mange forskellige slags klinikker, herunder blandt andet hos læger, tandlæger, kosmetologer, kiropraktorer, fysioterapeuter m.m. Vi ved, hvor vigtigt det er at opretholde en god hygiejne på klinikker, og vi sætter derfor ekstra høje krav til vores rengøring disse steder.

Ring til tlf. 36 314 315 og få et uforpligtende tilbud på klinikrengøring.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Professionel rengøring af klinikker - tilpasset dine behov

Vi sammensætter i fællesskab en rengøringsplan for din klinik, så vi er sikre på, at vi opfylder dine ønsker og behov. I den samme forbindelse aftaler vi, hvor ofte du ønsker, at vi skal komme og rengøre klinikken og hvornår på døgnet, det passer dig bedst. Vi ønsker at forstyrre dig og dine klienter mindst muligt, så vi kommer gerne og udfører klinikrengøring, når I holder lukket.

Klinikrengøring

Kompetente medarbejdere

Vi har samlet et stærkt team af medarbejdere, der alle har mange års erfaring inden for branchen. Vi ved, at det er en tillidssag at have fremmede mennesker til at gøre rent i sin klinik. Vi har derfor altid stort fokus på, at vores kunder skal være trygge ved at have besøg af vores medarbejdere.

Få et tilbud på klinikrengøring erhverv

Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud på din klinikrengøring København på telefon 36 314 315 eller via vores kontaktformular. Kontakt os også gerne, hvis du har spørgsmål til vores rengøring af klinikker eller andre ydelser.