Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Kontorrengøring København

Vi tilbyder rengøring af kontor og kontorlokaler i København og omegn til både større og mindre virksomheder. Et rent kontor er med til at skabe et godt indeklima, der kan medvirke til mindre sygedage blandt de ansatte. Hos Rengøringsfirma København ApS tilbyder vi grundig erhvervsrengøring i en høj kvalitet til en god pris.

Få et tilbud på kontorrengøring via vores kontaktformular eller på telefon 36 314 315 i dag.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Professionel rengøring af kontor

Vi har 20 års erfaring inden for kontorrengøring og vi ved, hvordan den bedste kontor rengøring udføres. Vores medarbejdere udfører altid alle rengøringsopgaver med stor omhu og med et skinnende flot resultat. Vi anvender kun svanemærkede rengøringsmidler i vores arbejde, da vi ønsker at beskytte miljøet, vores kunder og medarbejdere.

Kontorrengøring

Få en fast rengøringsaftale

Vi laver gerne en fast rengøringsaftale med vores kunder, hvor vi aftaler et fast tidspunkt, vi kommer og udfører rengøringen på. På den måde slipper du for at bruge tid på at kontakte os hver gang, at kontoret har brug for en rengøring. Ingen virksomheder er ens, og vi sammensætter derfor altid en rengøringsaftale, der passer til den enkelte virksomheds ønsker og behov. Vi kan for eksempel starte med en hovedrengøring af jeres lokaler, hvor vi sikrer, at vi kommer til bunds i opgaven.

Ring eller skriv til os og fortæl om dine lokaler samt ønsker og behov for kontor rengøring, så fortæller vi dig om mulighederne for en fast aftale for din virksomhed.

Mere end 20 års erfaring med rengøring af kontor

Vi har mere end 20 års erfaring med rengøring af erhvervslokaler i København, og alle vores medarbejdere er grundige og har masser af erfaring med rengøringsfagets opgaver – særligt med rengøring af kontor. Deres ekspertise gør, at de ved præcis, hvordan de skal gribe enhver opgave an, og de udfører den både grundigt og effektivt hver gang. At få gjort kontoret rent kan hurtigt blive en uoverskuelig opgave, hvis ikke man får hjælp udefra, for der er mange hjørner, kroge og overflader at nå omkring. Derfor er det en god ide at få Rengøringsfirma København ApS til at hjælpe med din kontor rengøring – så slipper du for selv at have besværet, og du sikrer dig selv, dine medarbejdere og din virksomhed et godt indeklima og arbejdsmiljø.

Bestil rengøring af erhvervslokaler her

Kontakt os på telefon 36 314 315 i dag og bestil en kontorrengøring. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

København Kontorrengøring

Med vores store ekspertise, vores stabile og dygtige medarbejdere arbejder vi altid hårdt for at blive den foretrukne leverandør, når der søges kontorrengøring København. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis du søger grundig rengøring kontor.