Ring til os

Kontorrengøring Albertslund

Vil I have grundig og stabil kontorrengøring i Albertslund, er Rengøringsfirma København ApS det rette valg. Vi arbejder hver dag med et væld af erhvervskunder, som både skal have rengjort deres kontorer, klinikker, mv., hvorfor vi også har stor erfaring på området.

Når man får gjort ordentligt rent, er man med til at skabe det gode arbejdsmiljø og indeklima, som øger trivsel hos medarbejderne. Vil du derfor have en blomstrende arbejdsplads, hvor sygedage og mistrivsel mindskes, bør du vælge os, som dit foretrukne firma til rengøring af jeres kontor.

Miljørigtig rengøring

Vi sørger altid for at bruge de rette produkter, når vi gør rent på arbejdspladser og for erhverv. Ligeså vel som skidt og støv kan have en negativ effekt på medarbejdernes trivsel og helbred, kan kemikalier og rengøringsmidler ligeledes danne et dårligt miljø

Hos Rengøringsfirma København sørger vi altid for at anvende Svanemærkede produkter i vores arbejde. Det betyder, at vi ikke efterlader farlig kemi på overfladerne, som dine medarbejdere og kollegaer arbejder og bevæger sig op ad. Når du vælger os til kontorrengøring i Albertslund og omegn, tilvælger du ligeledes færre sygedage og større arbejdsglæde

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Grundig kontorrengøring for et godt arbejdsliv

Det er ikke bare støv og skidt, som skaber allergier og sygdomme, ligeledes skaber kemikalier og parfume overfølsomhed og mistrivsel. I vores arbejde sørger vi for kemikaliefri kontorrengøring i Albertslund og omegn, der både får bugt med skidt og snavs, men som også efterlader helt rene omgivelser.

Vil I høre mere om, hvordan vi kan sikre trivsel og det gode arbejdsliv hos dine kollegaer og medarbejdere, kan I ringe til os på telefon 36 314 315. I er også velkomne til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt på jeres henvendelse med et tilbud på kontorrengøring i Albertslund

Kontorrengøring i hele Albertslund

Vi sørger altid for grundig kontorrengøring hos vores kunder i Albertslund og omegn. Dette gør vi ved at kvalitetssikre vores procedurer, eksempelvis ved:

  • At vi rengør forskellige områder med forskellige klude
  • At føre grundig egenkontrol af kvalitet ved kontorrengøring

På den måde sikres det, at der altid holdes en høj standard for vores arbejde, at vi ikke er med til at sprede et ringe indeklima, og at vi får gjort ordentligt rent ved kontorrengøring i Albertslund - hver gang.