Ring til os

Kontorrengøring Glostrup

Lad os stå for professionel kontorrengøring i Glostrup, når I skal have rene og pæne omgivelser og et godt indeklima. Hos Rengøringsfirma København ApS har vi over 25 års erfaring med rengøring af kontor, hvorfor vi også ved, hvordan dette gøres bedst.

VSkal vi stå for jeres rengøringsservice, kan vi lave en god og fleksibel aftale, som passer til jeres behov. Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne, vores services og hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Vores professionelle service

Med vores erfaring kommer også stor viden. Vi ved nemlig, hvordan man bedst skaber og vedligeholder det gode arbejdsmiljø og indeklima. Derfor fokuserer vores rengøringsservice også på netop disse områder, når vi står for rengøring af kontor for vores kunder i hele hovedstadsområdet.

I vores service hører naturligvis de basale dele af grundig kontorrengøring med. Dette gælder både aftørring og vask af overflader, støvsugning, desinficering mm. Hertil sørger vi for at bruge godkendte produkter for at sikre, at ingen oplever ubehag eller gener fra anvendte kemikalier.

Svanemærket kontorrengøring i Glostrup

Har I medarbejdere med allergener, eller vil I gerne sørge for, at disse ikke opstår, samt at sygefraværet mindskes? Hos Rengøringsfirma København Aps tilbyder vi at lave en allergivenlig kontorrengøring i Glostrup, hvor kun Svanemærket materiel anvendes.

Her sørger vi for, at ingen kemikalierester efterlades på overflader, som anvendes og berøres af medarbejdere, samt at indeklimaet forbedres og vedligeholdes bedst muligt. Hertil sørger vi også for at anvende forskellige klude til forskellige områder, så bakterier og skidt ikke spredes.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Grundig kontorrengøring og mere

Foruden vores stabile og grundige kontorrengøring i Glostrup, kan du også vælge at tilføje andre services til din aftale hos os. Vi tilbyder nemlig flere ydelser, som du med fordel kan gøre brug af, herunder:

Du kan vælge også at bruge os til andre typer af rengøring, som ikke kun omfatter kontorlokaler. Vi kan nemlig også står for både klinikrengøring, institutionsrengøring og meget mere i Glostrup

Læs mere om vores forskellige ydelser her på siden. Ring også til os for at høre mere om vores arbejde på telefon 36 314 315 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.