Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Om os

Manden bag Rengøringsfirma København ApS er Dion Vilhelmsen, som har over 20 års erfaring inden for branchen. Fundamentet for virksomheden bygger på at levere en stabil og omhyggelig service, hvor du som kunde kan være sikker på et godt resultat.

Ring til os på telefon 36 314 315 eller skriv til os via kontaktformularen herunder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hænger pris og kvalitet sammen?

På markedet inden for rengøring er priserne presset helt i bund grundet den store konkurrence. Pris og kvalitet hænger sammen, så det betyder også at mange af de billigste udbydere er nødt til at gå på kompromis med kvalitet, grundighed, kontrol osv.

Vi ønsker ikke at være den billigste udbyder. Det ville betyde at vi ikke ville kunne levere en kvalitet vi kan stå inde for.

Om os

Hvorfor vælge os?

Vores fokus er på at sikre tilfredse kunder. Det skyldes både en faglig stolthed, men også at tilfredse kunder fortsætter samarbejdet. Så det er god forretning at levere kvalitet og service der er i top.

Vi mener at glade medarbejdere leverer et godt arbejde. Derfor er vi meget opmærksomme på at vores medarbejdere har det godt og er glade.

Private og virksomheder

Vi tilbyder både erhvervsrengøring og privat rengøring. Vi tilbyder faste aftaler men vi er også klar til at rykke ud på enkelte opgaver som f.eks. en flytterengøring. Kontakt os endeligt og hør hvordan vi kan hjælpe dig med rengøring. 36 314 315

Vi hører meget gerne fra dig

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på de spørgsmål du måtte have og giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan ringe til os på telefon 36 314 315, hvor vi står klar til at tage imod dit opkald. Du kan også skrive en besked til os direkte ved at udfylde kontaktformularen herover. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar.