Ring til os

Om os

Manden bag Rengøringsfirma København ApS er Dion Vilhelmsen, som har over 25 års erfaring inden for branchen. Fundamentet for virksomheden bygger på at levere en stabil og omhyggelig service, hvor du som kunde kan være sikker på et godt resultat og svanemærkede produkter.

Ring til os på telefon 36 314 315 eller skriv til os via kontaktformularen herunder.

Hænger pris og kvalitet sammen?

På markedet inden for rengøring er priserne presset helt i bund grundet den store konkurrence. Pris og kvalitet hænger sammen, så det betyder også at mange af de billigste udbydere er nødt til at gå på kompromis med kvalitet, grundighed, kontrol osv.

Vi ønsker ikke at være den billigste udbyder. Det ville betyde, at vi ikke ville kunne levere en kvalitet, vi kan stå inde for.

Hvorfor vælge os?

Vores fokus er på at sikre tilfredse kunder. Det skyldes både en faglig stolthed, men også at tilfredse kunder fortsætter samarbejdet. Så det er en god forretning at levere kvalitet og service, der er i top.

Vi mener, at glade medarbejdere leverer et godt arbejde. Derfor er vi meget opmærksomme på, at vores medarbejdere har det godt og er glade. Vi tilbyder gode løn- og personaleforhold for vores ansatte, som har professionel rengøringserfaring, og vi bruger faste assistenter og en fast inspektør hos vores kunder.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Miljøvenlig og kemikaliefri

Vi har stort fokus på at kunne udføre en skånsom, men effektiv rengøring, der ikke belaster miljø eller sundhed. Derudover kan vi som tillæg tilbyde rengøring uden brug af kemikalier og konservering, der kan være allergifremkaldende.

Til private og virksomheder

Vi tilbyder fleksibilitet inden for både erhvervsrengøring og privat rengøring. Vi tilbyder faste aftaler, men vi er også klar til at rykke ud på enkelte opgaver som fx en flytterengøring. Vi kan også tilbyde en samlet løsning på fx hovedrengøring, trappevask, vinduespolering, tæpperens m.m.

Kontakt os endelig og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med rengøring på telefon 36 314 315.

Vi hører meget gerne fra dig

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på de spørgsmål, du måtte have, og giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan ringe til os på 36 314 315, hvor vi står klar til at tage imod dit opkald. Du kan også skrive en besked til os direkte ved at udfylde kontaktformularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar.