Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Privat rengøring

Hos Rengøringsfirma København ApS tilbyder vi en professionel og grundig rengøring af dit hjem i København og omegn. Vi har over 20 års erfaring inden for branchen, og vi løser størstedelen af alle rengøringsopgaver. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores rengøring, og vi forlader aldrig en opgave før, at den er løst med det ønskede resultat.

Kontakt os på telefon 36 314 315 eller via vores kontaktformular i dag og få et godt tilbud på privat rengøring.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi løser din rengøringsopgave

For at vi kan yde den bedste service til vores kunder, skræddersyer vi altid en løsning til den enkelte kundes ønsker og behov. Vores rengøring kan blandt andet indeholde afstøvning af overflader, gulvvask, støvsugning, vinduespolering, rengøring af badeværelse, rengøring af køkken og meget mere. Vi medbringer selv alt det nødvendige rengøringsudstyr, og vi anvender kun svanemærkede rengøringsmidler.

Privatrengøring

Professionelle medarbejdere

Hos Rengøringsfirma København ApS har vi samlet et stærkt team af medarbejdere, der alle leverer et arbejde i en høj kvalitet. Vi ved, at det er en tillidssag at have fremmede i sit hjem. Vi har derfor stort fokus på, at vores kunder skal føle sig trygge ved at have besøg af vores medarbejdere.

Få et tilbud på privat rengøring!

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 36 314 315, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på privat rengøring. Send også gerne en forespørgsel via vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.