Ring til os

Privat rengøring

Hos Rengøringsfirma København ApS tilbyder vi en professionel og grundig rengøring af dit hjem i København og omegn. Vi har over 25 års erfaring inden for branchen, og vi løser størstedelen af alle rengøringsopgaver.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores rengøring, og vi forlader ikke en opgave før, at den er løst med det ønskede resultat.

Kontakt os på telefon 36 314 315 eller via vores kontaktformular i dag og få et godt tilbud på privat rengøring af dit hjem.

Miljøvenlig rengøring

Vi medbringer selv alt det nødvendige rengøringsudstyr, og vi anvender svanemærkede rengøringsmidler og kan også tilbyde rengøring med økologiske rengøringsprodukter.

Vi løser din rengøringsopgave

For at vi kan yde den bedste service til vores kunder, skræddersyer vi altid en løsning til den enkelte kundes ønsker og behov. Vores rengøring kan blandt andet indeholde:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Afstøvning af overflader
  • Rengøring af badeværelse
  • Rengøring af køkken
  • Vinduespolering
  • Og meget mere
Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Professionel og stabil service

Hos Rengøringsfirma København ApS har vi samlet et stærkt team af dygtige medarbejdere, der alle leverer et grundigt arbejde i en høj kvalitet. Vi har gode løn- og personaleforhold og lang erfaring med professionel rengøring af private hjem med faste assistenter. Vi ved, at det er en tillidssag at have fremmede i sit hjem. Vi har derfor stort fokus på, at vores kunder altid skal føle sig trygge ved at have besøg af vores medarbejdere.

Få et tilbud på privat rengøring!

Kontakt os og få et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 36 314 315, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på privat rengøring. Du kan også sende en forespørgsel via vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.