Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Rengøringsfirma Amager

Søger du rengøringsfirma Amager? Og søger du et rengøringsfirma på Amager, der tilbyder privat rengøring, kontorrengøring, klinikrengøring, vinduespolering eller en helt anden form for rengøring? Så er Rengøringsfirma København ApS svaret. Vi er et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København, der har over 20 års erfaring i branchen. Vi er en stabil og tillidsfuld samarbejdspartner, der har fokus på at levere en professionel rengøring med fokus på miljøet.

Få et uforpligtende tilbud fra dit lokale rengøringsfirma på Amager på telefon 36 314 315.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rengøringsfirma med kunden i centrum

Hos Rengøringsfirma København ApS har vi altid kunden i centrum. Før vi starter op på en ny rengøringsopgave, udformer vi sammen med kunden en rengøringsplan, hvor vi klarlægger kundens ønsker for rengøringen. Ved faste rengøringsaftaler sørger vi for løbende at følge op på aftalen og tilpasse den, hvis der er opstået nye behov siden sidste aftale. Kontakt os gerne og hør mere om, hvad vores rengøringsfirma på Amager kan tilbyde dig.

Mere end 20 års rengøringserfaring

Rengøringsfirma København er stolte af at have intet mindre end 20 års rengøringserfaring i bagagen. Det betyder nemlig, at vi har masser af viden og erfaring om, hvordan vi løser forskellige rengøringsopgaver på den bedste måde.

Rengøringsfirma Amager

Få det bedste indeklima

For at skabe det bedste indeklima benytter vi kun miljøvenlige rengøringsmidler, der er svanemærkede. Udover at beskytte miljøet bedst muligt, giver det også vores kunder og medarbejdere de bedste vilkår. Et godt indeklima mindsker chancen for, at der bliver spredt bakterier blandt personer, og det kan derved medvirke til færre sygedage.

Skræddersyede løsninger

Har du særlige ønsker eller behov i forhold til din rengøring? Intet problem – vi tager altid en snak med kunden om netop ønsker og behov, så vi kan sikre os, at opgaven bliver løst på den helt rigtige måde. På den måde kan vi skræddersy hele processen og tilpasse den til den enkelte kunde.

Bestil et tilbud på din rengøring på Amager

Få et uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave i dag på tlf. 36 314 315. Kontakt os gerne og få en uforpligtende dialog omkring, hvad vi som rengøringsfirma på Amager kan tilbyde dig som privat- eller erhvervskunde. Hvis du foretrækker at kontakte os skriftligt kan det ske via vores kontaktformular. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Amager Rengøringsfirma

Fra Amager Strand til Københavns Havn, fra Tårnby og Dragør til Amager Øst, Vest og Christianshavn, fra Amagerbro til Islandsbrygge fra Sundby til Christianshavn. Uanset hvor på Amager og om du er virksomhed eller privat person. Vi ønsker at blive den foretrukne leverandør for alle der søger rengøringsfirma Amager.