Ring til os

Rengøringsfirma Ballerup - professionel erhvervsrengøring og trappevask

Vores rengøringsfirma i Ballerup kan sørge for skinnende vinduer, rene borde og god hygiejne for din virksomhed. Vi tilbyder kontorrengøring og erhvervsrengøring i høj kvalitet, da vi ved, at det kan øge arbejdsglæde og velvære hos medarbejdere. Kontakt os, så giver vi gerne et godt og uforpligtende tilbud.

Kontorrengøring i høj kvalitet

Vi leverer altid rengøring af høj kvalitet. Det gælder både ved kontorrengøring, erhvervsrengøring, klinikrengøring, institutionsrengøring, vinduespolering og trappevask. Vi laver gerne en fast rengøringsaftale med dig, så du er sikret regelmæssig rengøring. Vi kan derudover også tilbyde en samlet løsning, der indebærer hovedrengøringer, vinduespolering og tæpperens. Fortæl os om dine behov, så laver vi en skræddersyet plan til dig.

Erhvervsrengøring med svanemærkede produkter

Vi benytter altid svanemærkede rengøringsmidler, der sikrer kvalitet og miljøvenlig rengøring. Derved beskytter vi både vores egne medarbejdere, dine kollegaer og miljøet. Med de rette produkter kan du opnå et sundt og godt indeklima på kontoret.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Erfaring og stor omhu

Vi har mere end 25 års erfaring i erhvervsrengøring og kontorrengøring i Ballerup og omegn. Derfor kan du være garanteret rengøring af høj kvalitet, tryghed og pålidelighed, hver gang vi har været forbi. Vores rengøringsassistenter udfører altid deres arbejde med stor omhu og på tidspunkter der passer dit firma.

Kontakt dit rengøringsfirma Ballerup

Ønsker du rengøring af kvalitet, så kontakt vores rengøringsfirma i Ballerup. Vi sørger for skinnende rene lokaler lige så ofte som du ønsker. Kontakt os for mere information, så giver vi et godt og uforpligtende tilbud på kontorrengøring, erhvervsrengøring og/eller trappevask.