Ring til os

Rengøringsfirma Brønshøj og Vallensbæk - Professionel kontorrengøring

Vi kan garantere miljøvenlig kontorrengøring og erhvervsrengøring, hvis du vælger os som dit rengøringsfirma i Brønshøj, Vallensbæk og omegn. Vi har altid fokus på høj kvalitet til gode priser. Vi ønsker at levere omhyggelig og stabil service til alle vores kunder. Kontakt os for at høre mere, vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Erhvervsrengøring Brøndby og Vallensbæk til alle typer erhverv

Vi tilbyder erhvervsrengøring for kontorer, klinikker, institutioner og meget mere. Vores rengøringsassistenter er dygtige og omhyggelige. De forlader ikke en opgave, førend de er helt tilfredse med resultatet. Derfor kan vi garantere kvalitetsrengøring uanset dit erhverv.

Kontorrengøring med svanemærkede produkter

Svanemærkede rengøringsmidler sikrer et godt resultat, der er til gavn for dig som kunde, vores rengøringsassistenter og miljøet. Ved institutioner med børn eller erhverv med andre behov tilbyder vi også allergivenlig og kemikaliefri rengøring. Så kan du opnå det bedste indeklima.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Det sikre valg

Med mere end 25 års erfaring som rengøringsfirma i Vallensbæk og Brønshøj er vi dit sikre valg til kontorrengøring og erhvervsrengøring. Vi kan varetage flere forskellige rengøringsopgaver og tilbyder gerne en fast aftale på alt fra daglig rengøring, hovedrengøring, trappevask og vinduespolering. Kontakt os for at høre mere om vores services eller for et godt og uforpligtende tilbud. Så sørger vi for at holde din virksomhed skinnende ren, så ofte som du ønsker.