Ring til os

Rengøringsfirma Frederiksberg

Rengøringsfirma København ApS er dit lokale rengøringsfirma på Frederiksberg. Vi tilbyder et bredt udvalg af rengøringsydelser til både private og erhverv. Vi ønsker at levere en god rengøringshjælp Frederiksberg og service til alle vores kunder, og vi går derfor aldrig på kompromis med vores høje standarder. Alle vores medarbejdere har god erfaring inden for rengøring, og de går til alle rengøringsopgaver med et smil og med et højt engagement.

Hør mere om, hvad vores rengøringsfirma på Frederiksberg kan tilbyde dig på telefon 36 314 315.

Vi løser din rengøringsopgave

Vores team på 15 dygtige medarbejdere kan løse alle typer rengøringsopgaver, store som små. Vi har over 25 års erfaring inden for rengøringsbranchen og har gennem årene løst mange forskellige opgaver. Hos os er kvalitet, service og effektivitet nøgleord, og vores kunders tilfredshed er alfa omega for os. Derfor knokler vi hver dag for at give vores kunder den bedste rengøring, og vi har blandt andet god erfaring inden for:

  • Kontorrengøring
  • Privat rengøring
  • Trappevask
  • Vinduespolering
  • Klinikrengøring
  • Og meget mere.
Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Miljøvenlig rengøring

Hos Rengøringsfirma København ApS tager vi hensyn til vores omgivelser, og vi anvender derfor kun rengøringsmidler, der er svanemærkede. Alle vores medarbejdere er sat godt ind i, hvordan man udfører den bedste rengøring, der også tager hensyn til miljøet. Du kan derfor roligt bestille en rengøring hos os, hvis du søger et rengøringsfirma på Frederiksberg, der tilbyder en miljøvenlig rengøring.

Rengøringshjælp Frederiksberg - medarbejdere med masser af erfaring

Alle vores medarbejdere har solid erfaring med rengøring med sig i bagagen, og kan klare mange forskellige typer af rengøring. Uanset om det er klinikken eller kontoret, der skal rengøres, trapperne, der skal vaskes, vinduerne, der skal pudses eller hjemmet, der trænger til en tur – så har vi erfarne medarbejdere, der kan hjælpe.

Kontakt dit rengøringsfirma på Frederiksberg

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave på Frederiksberg. Vi kan kontaktes via vores kontaktformular eller på telefon 36 314 315 mandag til fredag fra kl. 8.00 til kl. 16.00. Ved henvendelse via vores kontaktformular kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at modtage din henvendelse og give dig et godt tilbud på din rengøringsopgave.