Ring til os

Rengøringsfirma til erhvervsrengøring Glostrup

Søger du et rengøringsfirma til erhvervsrengøring i Glostrup, Albertslund og omegn? Så kontakt os og få et godt tilbud! Vi har gennem de sidste 25 år udført rengøring for mange forskellige kunder i Glostrup. Vi har blandt andet god erfaring med rengøring hos institutioner, virksomheder, hoteller, kommuner og private. Vi sætter en ære i at levere en god rengøring hver gang, og du kan være sikker på, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten på rengøringen.

Professionel kontorrengøring Glostrup & Albertslund

Kontakt dit lokale rengøringsfirma på telefon 36 314 315 i dag eller via kontaktformularen.

Vi klarer din rengøringsopgave

Vi har været inden for rengøringsbranchen i over 25 år, hvor vi har løst mange forskellige opgaver. Der er derfor ikke en opgave, der er for stor en udfordring for vores rengøringsfirma i Glostrup. Vi har for eksempel god erfaring med at udføre privat rengøring, flytterengøring, kontorrengøring, trappevask, vinduespolering, klinikrengøring og meget mere.

Kun det bedste er godt nok

Hos os går vi hver dag benhårdt efter at levere den allerbedste service. Vi arbejder nemlig ud fra ideen om, at kun det bedste er godt nok for vores kunder. Derfor har vi sammensat et hold af dygtige og erfarne medarbejdere, der har arbejdet med rengøring i mange år. På den måde sikrer vi dig den absolut højeste kvalitet i vores arbejde.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Få den bedste service

Høj service og grundig rengøring er nøgleord for vores rengøringsfirma i Glostrup. Vores team består af 15 medarbejdere, der alle har god erfaring inden for branchen. Vi tilrettelægger vores rengøring ud fra dine ønsker, så vi er sikre på, at vi udfører den rengøring, du har behov for. Hvis du gerne vil have en fast aftale med et rengøringsfirma i Albertslund eller Glostrup, tilbyder vi også det.

Kontorrengøring Albertslund og Glostrup med miljøvenlige produkter

Hos Rengøringsfirma København ApS anvender vi altid kun svanemærkede rengøringsmidler, og alle medarbejdere ved, hvordan de foretager den bedste rengøring samtidig med, at der tages hensyn til miljøet.

Få et tilbud på erhvervsrengøring Glostrup

Vil du have et godt tilbud på din opgave inden for kontorrengøring i Albertslund, Glostrup eller omegn? Så står vores medarbejdere klar til at tage imod din henvendelse på telefon 36 314 315 mandag til fredag mellem kl. 8.00 og kl. 16.00. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter en af vores medarbejdere dig snarest.