Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Rengøringsfirma Glostrup

Søger du et rengøringsfirma i Glostrup og omegn? Så kontakt os og få et godt tilbud! Vi har gennem de sidste 20 år udført rengøring for mange forskellige kunder i Glostrup. Vi har blandt andet god erfaring med rengøring hos institutioner, virksomheder, hoteller, kommuner og private. Vi sætter en ære i at levere en god rengøring hver gang, og du kan være sikker på, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten på rengøringen.

Kontakt dit lokale rengøringsfirma på telefon 36 314 315 i dag eller via nedenstående kontaktformular.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi klarer din rengøringsopgave

Vi har været inden for rengøringsbranchen i over 20 år, hvor vi har løst mange forskellige opgaver. Der er derfor ikke en opgave, der er for stor en udfordring for vores rengøringsfirma i Glostrup. Vi har for eksempel god erfaring med at udføre privat rengøring, flytterengøring, kontorrengøring, trappevask, vinduespolering, klinikrengøring og meget mere.

Kun det bedste er godt nok

Hos os går vi hver dag benhårdt efter at levere den allerbedste service. Vi arbejder nemlig ud fra ideen om, at kun det bedste er godt nok for vores kunder. Derfor har vi sammensat et hold af dygtige og erfarne medarbejdere, der har arbejdet med rengøring i mange år. På den måde sikrer vi dig den absolut højeste kvalitet i vores arbejde.

Klinikrengøring

Professionelt rengøringsfirma

Høj service og grundig rengøring er nøgleord for vores rengøringsfirma i Glostrup. Vores team består af 15 medarbejdere, der alle har god erfaring inden for branchen. Vi tilrettelægge vores rengøring ud fra dine ønsker, så vi er sikre på, at vi udfører den rengøring, du har behov for. Hvis du gerne vil have en fast aftale med et rengøringsfirma, tilbyder vi også det.

Miljøvenlige produkter

Hos Rengøringsfirma København ApS anvender vi altid kun svanemærkede rengøringsmidler, og alle medarbejdere ved, hvordan de foretager den bedste rengøring samtidig med, at der tages hensyn til miljøet.

Få et uforpligtende tilbud på din rengøring

Vil du have et godt tilbud fra dit rengøringsfirma i Glostrup? Så står vores medarbejdere klar til at tage imod din henvendelse på telefon 36 314 315 mandag til fredag mellem kl. 8.00 og kl. 16.00. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter en af vores medarbejdere dig snarest.