Ring til os

Rengøringsfirma Hellerup

Som rengøringsfirma i Hellerup tilbyder vi mere end 25 års erfaring i branchen. Med kompetencerne til erhvervsrengøring af klinikker, kontorer, institutioner og meget mere leverer vi altid høj kvalitet, uanset hvem du er som kunde. Vi ved nemlig, at god rengøring giver god hygiejne, og derved øger velvære og arbejdsglæde hos dine medarbejdere.

Sund rengøring i kvalitet

Søger du et rengøringsfirma i Hellerup, der altid leverer kvalitet, sikker service, kommer til aftalt tid samt tilbyder fleksible løsninger hvis nødvendigt? Så er vi dit nye rengøringsfirma. Kontakt os for at høre mere om vores services eller priser.

Bliv fri for kemikalier

Vi udfører altid vores rengøring med miljøvenlige produkter og uden kemikalier, hvis det ønskes. Derved kan du opnå et sundt og kemikaliefrit indeklima, der øger arbejdsglæden hos medarbejderne. Er der allergi hos kollegaer eller vil du blot nedsætte risikoen, så hør mere om vores kemikaliefrie rengøring.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Fast service og tryghed

Du vil møde de samme faste rengøringsassistenter når du benytter vores rengøringsfirma. Vores stabile arbejdsteam udfører altid deres arbejde med stor omhu og skinnende resultater. Indgå en fast rengøringsaftale, så kommer vi inden for det aftalte tidsinterval. Vi kan også tilbyde samlede løsninger med flere services som trappevask og vinduespolering, hvor du altid er forsikret om kvalitet og veludført arbejde på de aftalte tidspunkter. Kontakt os for at høre mere om vores forskellige service, vores rengøringsaftaler og vores priser.