Ring til os

Rengøringsfirma Herlev - professionel erhvervsrengøring

Med mere end 25 års erfaring i erhvervsrengøring er vi dit sikre valg af rengøringsfirma i Herlev og omegn. Vi er din professionelle samarbejdspartner, der leverer rengøringsløsninger efter dine behov og med udgangspunkt i dine ønsker. Vi har fokus på rengøring af bedste kvalitet, effektivitet og generel grundighed uanset størrelsen og omfanget af din rengøring.

Skab et godt indeklima med rengøring

Med en grundig og regelmæssig rengøring af god kvalitet, kan man opretholde et godt indeklima. Et sundt indeklima er nødvendigt for medarbejderes velvære og arbejdsglæde. Derved kan en grundig og omhyggelig rengøring opretholde en virksomheds effektivitet.

Kontorrengøring Herlev med svanemærkede produkter

Alle vores rengøringsassistenter benytter svanemærkede produkter. Vi tilbyder også rengøring med allergivenlige og kemikaliefri rengøringsmidler. Det er til gavn for medarbejdere med allergi eller som forebyggende for allergier.

Vi leverer kvalitet, hver gang vi besøger din virksomhed. Vi tilbyder både rengøring af klinikker, institutioner, kontorer, vinduer og trapper. Derfor kan vi også tilbyde attraktive rengøringsaftaler til fordel for dig og din virksomhed. Vi kommer med dit ønskede interval og leverer også gerne fleksible løsninger ved behov.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Kontakt dit rengøringsfirma i Herlev

Vi ved, at rengøringen forstyrrer dine medarbejdere. Derfor tilbyder vi at komme efter lukketid, hvor vi ikke forstyrrer arbejdsroen. Vi er professionelle og leverer et kvalitetsbevidst resultat, hver gang vi har været forbi. Vi tilbyder god service og kvalitetsprodukter. Kontakt os, hvis du ønsker mere information om vores services eller en god pris på kontorrengøring eller erhvervsrengøring.