Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Rengøringsfirma Hvidovre

Har du søgt rengøringsfirma Hvidovre? Vi udfører alle former for rengøring for private, erhverv, kommuner og institutioner i Hvidovre og omegn. Vores team består af erfarne og dygtige medarbejdere, der går til alle opgaver med den samme høje entusiasme. Vi har stort fokus på at tilgodese vores kunders ønsker og behov, og vi tilrettelægger derfor altid vores rengøring ud fra vores kunders ønsker. Har I brug for rengøring dag, aften eller nat? Vi finder den bedste løsning til jer!

Ring til telefon 36 314 315 i dag og hør mere om, hvad vi som rengøringsfirma i Hvidovre kan tilbyde jer.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi løser alle opgaver

Vi har god erfaring inden for branchen, og vi har gennem årene løst mange forskellige rengøringsopgaver for både privat- og erhvervskunder. Som rengøringsfirma i Hvidovre kan vi blandt andet hjælpe vores kunder med:

  • Klinikrengøring
  • Institutionsrengøring
  • Kontorrengøring
  • Trappevask
  • Vinduespolering
  • Flytterengøring
  • Og meget mere.

Når du bestiller rengøring hos os, kan du altid være sikker på, at du får den bedste service af de bedste medarbejdere. Alle på holdet er dygtige, ansvarsfulde og erfarne, og gør deres ypperste for at gøre kunderne tilfredse – hver gang.

Rengøringsfirma Hvidovre

Professionel samarbejdspartner

Hvis du vælger Rengøringsfirma København ApS som dit rengøringsfirma i Hvidovre, er du sikret et professionelt samarbejde, hvor alle aftaler bliver overholdt. Vi sætte en ære i at levere en høj service, og vi forlader ikke en rengøringsopgave før, at det aftalte resultat er opnået. Vi tilbyder at indgå en fast aftale med vores kunder, hvor vi kommer på faste intervaller og gør rent. Dette gælder både for privat- og erhvervskunder.

Mere end 20 års erfaring i branchen

Vores hold af dygtige rengøringsmedarbejdere er specialister på deres felt, og med mere end 20 års erfaring på bagen yder vi altid topprofessionel og effektiv service.

2650 Hvidovre

Søger du rengøring Hvidovre? Fra Hvidovre Nord til Åmarken, Avedøre og Friheden - vi arbejder hårdt for at for at blive den foretrukne virksomhed for private og virksomheder i hele 2650 Hvidovre.

Bestil et rengøringsfirma i Hvidovre her!

Det er nemt at bestille rengøring i Hvidovre hos Rengøringsfirma København ApS. Ring til os på telefon 36 314 315 og få en uforpligtende dialog omkring din rengøringsopgave med en af vores medarbejdere. Ud fra dine ønsker og behov udregner vores medarbejder et gratis tilbud på din rengøringsopgave. Du kan også sende en forespørgsel via vores kontaktformular.