Ring til os

Erhvervsrengøring i Lyngby

Søger du et erfarent rengøringsfirma i Lyngby som kan udføre professionel erhvervsrengøring i din virksomhed? Så står Rengøringsfirma København ApS’ erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig med rengøringen.

Vores erhvervsrengøring bliver udført med Svanemærkede rengøringsmidler til både store og små virksomheder i Lyngby. Vi sparer desuden på vandet og kemikalier, men går naturligvis aldrig på kompromis med kvaliteten. Miljøvenlig erhvervsrengøring er både godt for miljøet, men ikke desto mindre også lige så godt for dig og dine medarbejdere.

Professionelt rengøringsfirma i Lyngby

Vi har udført erhvervsrengøring i Lyngby og omegn i mere end 25 år. Så har du en mindre virksomhed eller en stor kontorbygning med flere etager, så rykker vi gerne ud til dig. Til virksomheder med flere etager tilbyder vi også trappevask. Får du ofte besøg af kunder på kontoret er et godt førstehåndsindtryk af en ren virksomhed alfa og omega. Så uanset hvilken størrelse din virksomhed i Lyngby er, eller hvilken type erhvervsrengøring du ønsker, lover vi et pletfrit resultat hver gang.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Når du vælger os, får du stabil og grundig erhvervsrengøring i Lyngby med høj kvalitet og til en god pris. Vi står altid klar til en uforpligtende snak, hvor du har mulighed for at høre om vores ydelser. At lade et rengøringsfirma stå for rengøringen er altid en god ide, for vi har alle de nødvendige redskaber – du skal blot sige, hvornår vi skal komme forbi og hvor ofte. Med vores rengøringsfirma i Lyngby får du en professionel rengøring hver gang.

Kontakt os for erhvervsrengøring i Lyngby

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller har du spørgsmål? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os allerede i dag via vores kontaktformular her på siden.

Du kan også kontakte os telefonisk på 36 314 315 eller på mail kontakt@kbhrengøring.dk.

Vi glæder os til at udføre et pletfrit resultat hos dig.