Ring til os

Grundig rengøring på Østerbro

Vi tilbyder grundig og effektiv rengøring på Østerbro. Vores professionelle og dygtige medarbejdere vil sørge for at dine kontorer, lokaler eller bygninger skinner. Vores rengøringsfirma har leveret stabil og kvalitetsbevidst service igennem 25 år og vi sørger for rengøring, du altid kan stole på.

Rengøring til alle erhverv

Vi servicerer flere erhverv med rengøring på Østerbro og omegn. Vores kunder spænder bredt lige fra lægeklinikker, børneinstitutioner, private virksomheder, kontorer og meget mere. Vi har derfor både erfaring og kompetencer til at udføre rengøring for enhver virksomhed. Kontakt os med dine ønsker og behov, så finder vi et godt tilbud på din rengøring.

Øg arbejdsglæden med rene lokaler

Ønsker din virksomhed mere end blot den regelmæssige rengøring, så tilbyder vi også services som hovedrengøring, trappevask og vinduespolering. Det er vigtigt at ens virksomhed er ren og pæn, da det bidrager til både et godt indtryk hos kunderne, men også en større velvære hos medarbejderne. Med rene lokaler og god hygiejne kan du faktisk øge arbejdsglæden hos dine kollegaer.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Svanemærket rengøring øger kvaliteten

Vi ønsker altid at levere den bedste kvalitet af rengøring til vores kunder. Det er blandt andet derfor, vi benytter svanemærkede rengøringsmidler. Det er din garanti for kvalitet, samtidig med at det beskytter miljøet, vores medarbejdere og dig som kunde.

Miljøvenlige rengøringsprodukter skaber det bedste indeklima. Vi kan også tilbyde kemikaliefri og allergivenlig rengøring, hvis det er nødvendigt på jeres arbejdsplads. Kontakt os for at høre mere om vores services, så giver vi et godt tilbud på rengøring af kvalitet.