Ring til os

Rengøringsfirma til erhvervsrengøring Taastrup

Hos Rengøringsfirma København ApS kan vi løse alle rengøringsopgaver for private, kommuner, virksomheder, hoteller, institutioner m.m. Vi har samlet 15 af branchens dygtigste fagfolk, der står klar til at hjælpe dig med din erhvervsrengøring i Taastrup.

Vi har altid vores kunder i centrum, og vi planlægger derfor vores rengøringsopgaver ud fra den enkelte kundes ønsker og behov.

Erhvervsrengøring Taastrup

Kontakt dit rengøringsfirma i Taastrup på telefon 36 314 315 og hør mere om vores tilbud til dig!

Vi kan løse alle opgaver

Vi har været i rengøringsbranchen i over 25 år, og vi har derfor opnået god erfaring inden for mange forskellige slags rengøringsopgaver.

Vi kan blandt andet hjælpe med rengøring af klinikker, institutioner, kontorer, trapper, boliger ved fraflytning og vinduesvask- og polering.

Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for vores rengøringsfirma i Taastrup, og vi giver dig gerne et samlet tilbud på flere forskellige rengøringsydelser.

Høj service og kvalitet

Kun det bedste er godt nok til vores kunder, så hvis du vælger os til at udføre din rengøring, er du sikret en høj service og kvalitet. Vi ønsker at være et rengøringsfirma i Taastrup, man kan stole på.

Vi overholder derfor altid de aftale leveringstidspunkter og rengøringsaftaler. Vi tilbyder gerne at lave faste aftaler med både privat- og erhvervskunder, hvor vi kommer fast med et aftalt interval.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Kontakt dit rengøringsfirma i Taastrup

Ring til telefon 36 314 315 i dag og hør mere om, hvilke rengøringsydelser, vi kan tilbyde dig. Vores medarbejdere står klar til at give dig et godt tilbud på dine rengøringsopgaver, hvad enten der drejer sig om en enkelstående opgave eller en fast rengøringsaftale.