Ring til os

Erhvervsrengøring Valby

Vi leverer grundig erhvervsrengøring til alle erhvervsdrivende i hele Valby med over 25 års erfaring i rengøringsbranchen. Vores erhvervskundeportefølje spænder bredt – vi rengør alt fra klinikker, kontorer, intuitioner og mange flere i hele Storkøbenhavnsområdet, så vi er sikker på, at vi også kan hjælpe jer med rengøringen.

Sund rengøring er lig med godt indeklima

Vi ved at rengøring ikke er manges hobby, men den er vores. Vi gør derfor altid en dyd ud af god service med tæt kontakt med vores kunder, og grundig rengøring hver gang vi er forbi jer. En grundig rengøring giver et godt indeklima, så jeres medarbejdere føler sig godt tilpas, når de er på arbejde. Vi udfører derfor kun rengøring med kemikaliefri rengøringsprodukter, så I opnår et sundt og kemikaliefrit indeklima til gavn for jer.

Grundig kontorrengøring i Valby

Vi udfører rengøring for alle størrelser kontorer i Valby, uanset om I blot er et par stykker eller om I er en større virksomhed med flere hundrede ansatte - lad os derfor tage rengøringstjansen fra jer, så I kan bruge tiden på det der betyder mest for jeres forretning. Vi leverer altid et skinnende resultat, hver gang vi kommer forbi jer med svanemærkede rengøringsprodukter til både gavn for jer og miljøet.

Modtag et uforpligtende tilbud

Med mere end 25 års erfaring med erhvervsrengøring i Valby er vi sikre på, at vi er det rigtige valg for jer. Vi tilbyder derfor altid, at I kan modtage et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder både faste og fleksible løsninger til alle vores erhvervskunder. Vi sammensætter derfor en rengøringsaftale med vores kunder, så det passer deres behov. Ingen udfordring er for lille til os, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Ring til os på 36 314 315 eller udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email