Ring til os

Professionel rengøring i Vanløse

Vi tilbyder professionel rengøring i Vanløse for alle typer af erhverv. Ingen virksomheder er ens og derfor sammensætter vi altid en individuel aftale med hver enkel kunde. Vi kan tilbyde rengøring efter dine ønsker af tidsintervaller, hyppighed og omfang. Ønsker du hovedrengøring, vinduespudsning, tæpperens eller trappevask med i aftalen, er dette også en mulighed.

Kvalitet og skinnende rene overflader

Vi stræber efter altid at levere kvalitet til alle kunder. Derfor har det ingen betydning, om du har en stor eller lille virksomhed, eller om din virksomhed stiller specifikke krav ved eksempelvis rengøring af klinikker, institutioner og andet. Vi sørger for altid at levere kvalitet, grundighed og skinnende rene overflader.

Miljøvenlig rengøring

Vi har stor fokus på miljøvenlig rengøring, da det er til gavn for både dig, os og miljøet. Derfor anvender vi altid svanemærkede rengøringsartikler samt kemikaliefrie og allergivenlige løsninger, hvis det er ønsket.

Alle vores rengøringsassistenter er professionelle og omhyggelige med deres arbejde. Vores mange års erfaring i branchen garanterer dig kvalitet, hver gang vi udfører rengøring i Vanløse.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Oplev glæden ved grundig rengøring

En grundig og omhyggelig rengøring af kontorer og andre arbejdsmiljøer, vil øge kvaliteten af indeklimaet. Derved kan du opleve større velvære og arbejdsglæde iblandt dine kollegaer, når vi udfører rengøringen. Kontakt os allerede i dag, så sender vi et godt og uforpligtende tilbud på grundig rengøring i Vanløse af virksomheder og erhverv.