Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Professionel trappevask København og omegn

Har du søgt trappevask København eller trappevask Frederiksberg? Rengøringsfirma København ApS har udført trappevask i København og omegn i mere end 20 år. Vi tilbyder grundig vask af trapper til virksomheder, institutioner, kommuner, hoteller, boligforeninger m.m. til en god pris. Vi leverer altid en høj service, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde. Vi bruger kun svanemærkede produkter, og det gør vi for at skåne miljøet, vores kunder og os selv.

Bestil din rengøring af trapper dag via vores kontaktformular eller på telefon 36 314 315.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Trappevask København

Er du på udkig efter et firma, der tilbyder vask af trapper i København? Så er Rengøringsfirma København ApS et oplagt valg, for vi har over 20 års erfaring med trappevask på Frederiksberg og i resten af hovedstadsområdet - og vi står klar til at give dig et godt tilbud. Vi klarer trappevask erhverv for kontor, institutioner, hoteller, virksomheder, boligselskaber, kommuner og meget mere i København og de omkringliggende byer.

Trappevask Frederiksberg

Indhent et uforpligtende tilbud på trappevask på Frederiksberg eller et andet sted i hovedstaden på telefon 36 314 315 eller via vores kontaktformular. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere oplysninger omkring, hvad vi kan tilbyde dig.

Få en fast aftale

Vi tilbyder vores kunder en fast aftale, hvor vi aftaler et fast interval, som vi kommer og udfører trappevasken på. Du er dermed fri for at tage kontakt hver gang, trappen trænger til en rengøring. Det er meget forskelligt, hvor ofte vores kunder har brug for at få vasket deres trapper, og vi sammensætter derfor altid den løsning, der passer til den enkelte kundes behov. Har du brug for vask hver dag, hver uge eller kun en gang om måneden? Vi finder den perfekte trappevask aftale til dig!

Trappevask

Få et samlet tilbud på trappevask priser og rengøring

Hos Rengøringsfirma København ApS tilbyder vi at løse en bred vifte af rengøringsopgaver. Vi kan dermed nemt give dig et samlet tilbud på flere forskellige rengøringsydelser. Har du en virksomhed, kan vi bl.a. give dig et samlet tilbud på kontorrengøring samt vask af både vinduer og trapper. Kontakt os gerne for at høre mere om dine muligheder.

Giv et godt førstehåndsindtryk

Trappen er ofte noget af det første man møder, når man besøger en bygning. Det er derfor altid en god ide at have en pæn og velholdt trappe, for at give det bedste indtryk af bygningen. Hvis du ønsker det, tilbyder vi at lave en fast aftale, hvor vi kommer og udfører din trappevask i København på faste tidspunkter, som du selv er med til at vælge. Du slipper derved selv for at skulle kontakte os hver gang, din trappe trænger til en rengøring.

Miljøbevidst rengøring

Vi går meget op i at passe så godt som overhovedet muligt på miljøet, og derfor bruger vi udelukkende svanemærkede rengøringsprodukter. Derudover uddanner vi alle vores medarbejdere i, hvordan de udfører den bedste rengøring – på den mest miljøvenlige måde. Vi sparer med andre ord på vandet og kemikalierne, men går aldrig på kompromis med kvaliteten af rengøringen.

Tillidsfuldt rengøringsfirma

Vi er et pålideligt rengøringsfirma, som vores kunder altid kan have tillid til udfører de aftalte opgaver til tiden. Alle vores medarbejdere er meget dygtige til deres arbejde, og de leverer altid rengøring af høj kvalitet. Vi mener, at den personlige kontakt med vores kunder er vigtig, og vi har derfor altid stort fokus på at have en god dialog med vores kunder både før, under og efter en udført opgave. På den måde sikrer vi, at vores trappevask på f.eks. Frederiksberg lever op til vores kunders forventninger.

Få et godt tilbud på vask af trapper i dag på telefon 36 314 315 eller via vores kontaktformular.

20 år med rengøring

I mere end 20 år har medarbejderne i Rengøringsfirma København ApS fået trapper, vinduer, kontorer og private hjem til at stråle. Alle medarbejdere er trænede og erfarne i forskellige rengøringsdiscipliner, og dette sikrer dig den bedste service.

Erfarne og grundige medarbejdere

Vores hold af medarbejdere er nøje sammensat ud fra vores høje krav til kvalitet, service og ekspertise, og alle vores medarbejdere har derfor stor erfaring indenfor rengøringsfaget. På den måde kan du som kunde være sikker på, at det altid er en dygtig og grundig medarbejder, der kommer og udfører arbejdet. Vi tror på at høj kvalitet, service og dygtige medarbejdere kan gøre os til den foretrukne leverandør når der søges trappevask Frederiksberg og trappevask København.

Glade og tilfredse kunder

Hos Rengøringsfirma København ser vi vores kunders tilfredshed som det absolut højeste mål for vores arbejde. Vi tror på, at glade og tilfredse kunder er det bedste grundlag for et fortsat samarbejde, så derfor arbejder vi hver dag hårdt for at levere service af allerhøjeste kvalitet og selvfølgelig give dig gode trappevask priser.