Ring til os

Professionel trappevask på Amager

Få professionel hjælp til trappevasken i din virksomhed eller boligforening og vær sikker på, at der altid er rent og indbydende. Trapperne er ofte noget af det første man møder som kunde eller gæst i bygningen. Når vi står for sin trappevask, sørger vi for at alle får et godt førstehåndsindtryk og føler sig velkomne. Kontakt os, så giver vi et godt tilbud på regelmæssig trappevask på Amager.

Lad os stå for rengøringen

Vi sætter en ære i rengøring af bedste kvalitet og vi tilbyder grundig rengøring af både enkelte trapper eller hele boligforeninger. Vi vasker trapper, men kan derudover også sagtens stå for vinduespoleringen og andre services i jeres bygning. Vi sørger for at fjerne spindelvæv, aftørre gelænder, lamper og lignende. Ønsker du støvsugning, så bliver dette også en del af trappevasken. Vi gør det nødvendige for at jeres opgang bliver skinnende ren med et tilfredsstillende resultat.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Vi er eksperter i grundig trappevask

Som udgangspunkt udføres en trappevask en gang om ugen, men vi er et fleksibelt rengøringsfirma og vi finder i fællesskab den løsning, der passer bedst til dig. Vi ved at en ren trappeopgang både bidrager til førstehåndsindtrykket, men det er også med til at forbedre indeklimaet. Derfor er vores fokus på at skabe et rent og behageligt miljø for både gæster og beboere. Udfyld vores kontaktformular her på siden eller ring til os med din opgave, så finder vi den bedste løsning for dig og din vask af trapper.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker grundig og ordentlig vask af dine trapper. Trappevask virker måske som et simpelt arbejde, men det kræver alligevel en del at udføre ordentlig trappevask på Amager og i resten af København. Byens beskidte gader, salt på vejene og meget mere resulterer i trapper, der ofte kræver en ekstra hånd. Vi er vant til trappevask på Amager, så ring til os og vi giver et godt tilbud.