Ring til os

Professionel og grundigt trappevask Bagsværd

Er du ejer af ejendomme eller søger en trappevask i Bagsværd til din boligforening, så er vi klar på at hjælpe. Vi har mange års erfaring i grundig rengøring og trappevask af bedste kvalitet. Ønsker du vask af trapper, der er til at stole på, så kontakt os for et godt tilbud. Ring til os på 36 314 315 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage.

Ansvarsfuld rengøring

Vi sætter en ære i at passe på både miljøet, vores medarbejdere og vores kunder. Derfor benytter vi også udelukkende kemikaliefri og miljøvenlige produkter. Vores medarbejdere er godt uddannede i at udføre rengøring af bedste kvalitet samtidig med mindst mulig påvirkning på miljøet. Vores svanemærkede rengøringsprodukter er også til gavn for dig som kunde og dit indeklima.

Giv det bedste førstehåndsindtryk

Vi udfører professionel trappevask og anden rengøring for private, erhverv, det offentlige, boligselskaber og andre foreninger. Trapperne er ofte noget af det første man møder i både private opgange og kontormiljøet. Ved at kontakte en grundig og professionel trappevasker sikrer du, at dine gæster og kunder får de rette førstehåndsindtryk, når de besøger din bygning. Vi sørger for, at trapperne er rene og samtidig fjerner vi spindelvæv, blade, støv, aftørrer gelænder og lignende.

Ønsker I regelmæssig vinduespudsning af ejendommen eller vask af jeres måtter, kan vi også stå for dette. Kontakt os allerede i dag, så sender vi et godt tilbud.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

I bestemmer aftalen

Vi sætter altid vores kunder i fokus. Derfor sørger vi også for en god samtale, inden vi laver en aftale, så vi er sikre på, at hver kunde får den ønskede rengøring og pletfrie resultater. Som udgangspunkt udføres en trappevask ugentligt, men vi er fleksible og kan både komme hyppigere eller færre gange, hvis det er ønsket. Sammen finder vi den løsning, der er bedst.