Ring til os

Din trappevask i Brøndby og Vallensbæk

Hvis du indgår et samarbejde med os, kan du være forsikret om rene trapper og fast service. Vi ved, at trappevask i Brøndby og Vallensbæk betyder meget for førstehåndsindtrykket hos kunder eller gæster, og derfor gør vi en ekstra indsats for at få hele trappeopgangen pæn. Udfyld vores kontaktformular, eller giv os et kald, hvis du ønsker rene trapper til gode priser.

Vi står gerne for trappevasken

I samarbejde med dig laver vi den optimale plan for din trappevask. Vi finder et tidsinterval, der passer dig, samt udfører de arbejdsopgaver, du finder nødvendige. Vi kan også stå for at pudse vinduerne i opgangen, støvsuge hver gang, rens af måtter, regelmæssig hovedrengøring eller lignende. Vi finder en fast aftale, som passer til dine behov.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Grundig trappevask med professionel service

Trappevask lyder måske som en simpel service, men det kræver sin viden og energi at stå for trappevask i Vallensbæk, Brøndby og København generelt. Byens beskidte gader, salt på vejene og lignende tager hårdt på trapperne. Vi sørger for at rengøre trapperne grundigt hver gang og vedligeholde dem med plejende sæbe og grundig rengøring.

Vælg os til din trappevask i Vallensbæk og Brøndby

Vi tager enhver trappevask med et smil uanset om det er en enkel trappe eller en hel boligblok. Vi gør vores bedste for, at efterlever dine ønsker om rene trapper og opgange. Et tilfredsstillende resultat er til gavn for både dig som kunde, men også vores medarbejdere. Derfor kan du være sikker på grundig og ordentlig trappeservice, når du anvender Københavns Rengøringsfirma.

Trapperne anvendes ofte utrolig mange gange i løbet af en dag, og er ofte en central del af en bygning. Vi sørger for at dine trapper udtrykker renlighed og bidrager til indeklimaet. Udfyld vores kontaktformular eller kontakt os på telefon, så giver vi et godt og uforpligtende tilbud.