Ring til os

Trappevask Brønshøj

Vi tilbyder trappevask i Brønshøj til både erhvervskunder og private, og vi bestræber os altid på at levere den højeste kvalitet. Vi er stolte af vores hold af professionelle rengøringsfolk, der altid gør deres bedste for at imødekomme vores kunders behov.

En ren og velplejet trappe skal være en god oplevelse for beboere og besøgende, og derfor lægger vi stor vægt på at sikre, at vores arbejde er af den bedste kvalitet. Du kan være sikker på at få udført en effektiv, miljøvenlig, og ikke mindst, grundig trappevask når du vælger os.

36 314 315 eller udfyld vores kontaktformular, så sender vi et tilbud på din trappevask i Brønshøj.

Få en miljøvenlig trappevask i Brønshøj

Vi benytter miljøvenlige rengøringsmidler med Svanemærket. Miljøvenlige rengøringsmidler sikrer en skånsom rengøring, samtidig med at vores miljøvenlige trappevask er effektiv i bekæmpelse af skidt, snavs, støv og affald, og efterlader trappen glat og fri for skidt og skrammer.

Du behøver ikke være bekymret for dit indeklima med os som dit rengøringsfirma. Vi bruger naturligvis kun miljøvenlige rengøringsmidler, hvis du vælger nogle af vores andre ydelser. Til stor gavn for både miljø og mennesker.

Vælg os som dit rengøringsfirma

Vores tilbud om trappevask i Brønshøj kan også inkludere en regelmæssig vedligeholdelsesplan, så du kan være sikker på, at din trappe altid vil være i den bedste stand.

Vi tilbyder også en række andre rengøringsydelser, herunder vinduespudsning, gulvvask, kontorrengøring og oprydning, så du kan få alt, hvad du har brug for, fra et enkelt firma.

Når du vælger os behøver du med andre ord ikke at bekymre dig om din rengøring.

Kontakt os i dag med dine ønsker til trappevask. Ring til os på 36 314 315 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et konkurrencedygtigt tilbud på din trappevask.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email