Ring til os

Vi udfører trappevask i Charlottenlund

En trappevask virker måske simpel, men det kræver alligevel en del arbejde at udføre trappevask af kvalitet. Byens beskidte gader, sne og slud, blæst og blade samt meget mere resulterer i beskidte opgange. Lad os stå for din trappevask i Charlottenlund og omegn, så er du sikret rene trapper hver uge. Kontakt os på telefon 36 314 315 eller udfyld vores kontaktformular, så sender vi et godt tilbud.

Miljøvenlig rengøring i kvalitet

Vi sætter en stor ære i at udføre grundigt arbejde, som skaber glæde. Vi sørger for altid at udføre rengøringen af kvalitet, samtidig med et stort fokus på miljø og klima. Vi anvender udelukkende miljørigtige produkter til gavn for naturen, dig som kunde samt vores medarbejdere. Med færre kemikalier i rengøringsprodukterne forbedres indeklimaet i en bygning, uden at det går på kompromis med kvaliteten af den udførte rengøring. Kontakt os for at høre mere og få et godt tilbud på din trappevask i Charlottenlund.

Få pletfri rengøring

Vi er et professionelt rengøringsfirma med mere end 25 års erfaring. Vi sørger altid for at overholde alle aftaler, komme på de planlagte tidspunkter og levere pletfrie resultater. Hos os indebærer en trappevask ikke kun, at trapperne skinner, men at hele opgangen er pæn og præsentabel. Vi sørger for at fjerne spindelvæv, støv og aftørre gelænder. Vi kan også stå for vinduespudsning og rens af måtter, hvis det er ønsket.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Vi ved, at trapperne betyder meget for en bygning. Det er kundernes og gæsternes førstehåndsindtryk af bygningen, og derfor skal de være præsentable og pæne. Hvis du benytter Rengøringsfirma København ApS til din trappevask og eventuel anden rengøring, kan du være forsikret om pletfrie resultater hver gang. Kontakt os på telefon 36 314 315eller udfyld vores kontaktformular, så tager vi en snak om dine behov og tanker samt sender et godt tilbud.