Ring til os

Trappevask Dragør for private, erhverv og foreninger

Vi tilbyder grundig trappevask i Dragør og omegn for private, erhverv og boligforeninger. Foruden grundig trappevask af alt fra enkelte trapper til store ejendomme tilbyder vi også rengøring af bedste kvalitet for kontorbygninger, private og lignende. Søger du et professionelt rengøringsfirma, der kan varetage din rengøring i ejendommen, så tøv ikke med at kontakte os. Ring 36 314 315 eller udfyld vores kontaktformular, så sender vi et godt tilbud på din trappevask i Dragør.

Mange års erfaring

Vi udfører miljøvenlig rengøring og vask af trapper. Med miljøvenlig rengøring er du sikret et godt indeklima, grønne løsninger og samtidig rengøring af højeste kvalitet. Vi har over 25 års erfaring med trappevask, og udfører det altid efter kundernes ønsker. Kontakt os endelig og få et godt tilbud på lige præcis din opgave.

Kvalitet og god service

Vi tilrettelægger altid en trappevask efter hver enkelt kundes ønsker. Du ved bedst, hvor ofte vi skal rengøre trapperne, og hvornår på døgnet det passer bedst. Vi skal nok sørge for at overholde alle aftaler og samtidig levere høj service med god kvalitet.

Vores svanemærkede produkter skåner både miljøet, dig og vores medarbejdere, uden at det går på kompromis med kvaliteten af rengøringen. Vores medarbejdere er trænet i at spare på både vand og kemikalier, så din rengøring også bliver miljøvenlig. Rengøring til gavn for alle.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Kontakt os

Vi er klar på at give dig et godt tilbud på din trappevask i Dragør. Vi er et seriøst og professionelt rengøringsfirma, der sørger for at overholde alle aftaler og samtidig tilbyde gode priser på vores services. Vi sørger for alle vores medarbejdere og deres trivsel, så de har lyst til at gå på arbejde hver dag. Kontakt os, så tager vi gerne en snak om din fremtidige rengøring og krav.