Ring til os

Trappevask Frederiksberg

Hos Rengøringsfirma København ApS tilbyder vi trappevask på Frederiksberg og i resten af København.

Vi har gennem de sidste 25 år udført trappevask for blandt andet virksomheder, kommuner, boligforeninger, institutioner og hoteller med stor succes. En rengjort trappe er med til at give et godt indtryk af bygningen, hvilket de fleste foretrækker.

Ring til tlf. 36 314 315 og få et uforpligtende tilbud på en trappevask på Frederiksberg.

Tillidsfuldt rengøringsfirma

Vi er et pålideligt rengøringsfirma, som vores kunder altid kan have tillid til udfører de aftalte opgaver til tiden. Alle vores medarbejdere er meget dygtige til deres arbejde, og de leverer altid en rengøring i en høj kvalitet.

Vi mener, at den personlige kontakt med vores kunder er vigtig, og vi har derfor altid stort fokus på at have en god dialog med vores kunder både før, under og efter en udført opgave. På den måde sikrer vi, at vores trappevask på Frederiksberg lever op til vores kunders forventninger.

Erfarne og grundige medarbejdere

Vores hold af medarbejdere er nøje sammensat ud fra vores høje krav til kvalitet, service og erfaring, og alle vores medarbejdere har derfor stor erfaring indenfor rengøringsfaget.

På den måde kan du som kunde være sikker på, at det altid er en dygtig og grundig medarbejder, der kommer og udfører din trappevask.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Hvor ofte har du brug for trappevask?

Det er meget forskelligt, hvor ofte det er nødvendigt at udføre en trappevask i forskellige bygninger. Vi tilpasser derfor altid vores tilbud individuelt til den enkelte kunde, så det passer til kundens behov og ønsker. Vi indgår gerne en fast aftale, hvor vi på aftalte tidspunkter udfører din trapperengøring. Du er derved fri for selv at skulle bestille trappevask hver gang.

Glade og tilfredse kunder

Hos Rengøringsfirma København ser vi vores kunders tilfredshed som det absolut højeste mål for vores arbejde. Vi tror på, at glade og tilfredse kunder er det bedste grundlag for et fortsat samarbejde, så derfor arbejder vi hver dag hårdt for at levere service af allerhøjeste kvalitet.

Få et tilbud på trappevask på Frederiksberg

Kontakt os på telefon 36 314 315 og lad os udforme et godt tilbud på din trapperengøring Frederiksberg. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt efter, at vi har modtaget din henvendelse.