Ring til os

Trappevask i Gentofte og omegn

Giv det bedste førstehåndsindtryk i din bygning og benyt et professionelt rengøringsfirma til trappevask i Gentofte og omegn. Vi servicerer private, erhverv, boligselskaber og foreninger, hvor vi udfører trappevask af højeste kvalitet. Vi sørger ikke blot for, at trapperne skinner, men at hele opgangen er præsentabel. Kontakt os allerede i dag på 36 314 315 eller udfyld vores kontaktformular, så sender vi et tilbud på din trappevask i Gentofte.

Svanemærket trappevask og rengøring

Vi benytter udelukkende svanemærkede produkter til rengøring af trapper. Derved beskytter vi både klimaet, vores medarbejdere og dig som kunde. Med svanemærkede produkter undgår du kemikalier i bygningen efter rengøringen har været forbi. Derved opnår du et bedre indeklima. Vi sparer på vandet til gavn for naturen, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores medarbejdere er veluddannede i rengøring af kvalitet. Uanset om du ønsker trappevask i Gentofte til en enkelt opgang eller til et helt boligkompleks, så er vi dit rengøringsfirma. Vi har mere end 25 års erfaring samt dedikerede medarbejdere, der udfører deres arbejde korrekt. Kontakt os for en snak om trappevask efter dine krav og behov.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Kontakt os som dit rengøringsfirma

Når du vælger os som dit rengøringsfirma, får du grundig rengøring og høj service med mulighed for fleksibilitet efter dine behov. Samtidig tilbyder vi alle vores services til attraktive priser. Er du interesseret i, at vi udfører vinduespudsning og rens af måtter, så er det også en mulighed. Vi har alt det nødvendige udstyr og produkter til at udføre rengøring af højeste kvalitet. Ligeledes bestemmer du, hvornår og hvor hyppigt vi skal komme forbi.

Er du interesseret i en fast aftale med seriøse rengøringsfolk, der overholder aftaler, så kontakt os. Ring til os på 36 314 315 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et godt tilbud på din trappevask.