Ring til os

Få grundig trappevask i Glostrup

Det er vigtigt med rene trapper i både virksomheder og boligopgange. Vi tilbyder grundig trappevask i Glostrup for både små og store kunder. Få rene trapper hver gang med professionel og erfaren trappevask, der sørger for at hele opgangen er rengjort. Kontakt os allerede i dag, så sender vi et godt tilbud på din opgave.

Skab et godt førstehåndsindtryk

Trapperne er ofte noget af det første man møder i en bygning. DErfor er rene trapper med til at give et godt førstehåndsindtryk for gæster og kunder. Vi sørger for at dine trapper og omkringværende omgivelser er skinnende rene hver gang vi har været forbi. Så kan du give det bedste førstehåndsindtryk i en bygning.

Præsentable og rene trapper

De fleste trapper benyttes ofte af mange mennesker i løbet af en dag. De udsættes for meget slid, grus, salt og lignende fra gaden, der ofte ender omkring trapperne. Derfor er det også vigtigt med en god og grundig trappevaskservice. Vores trappevaskere og rengøringsfolk sørger for, at dine trapper er præsentable og med til at skabe et godt indeklima i bygningen.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Bestil din trappevask i Glostrup i dag

Udfyld vores kontaktformular eller giv os et kald, så vender vi tilbage med et attraktivt tilbud på din trappevask i Glostrup. Vi sørger for at dine trapper er rene og skaber et godt indtryk af bygningen. Ønsker du vinduespudsning, rens af måtter, grundig støvsugning, hovedrengøring eller andet med i din aftale, så ordner vi også dette. Vi ønsker blot, at du som kunde er fuldt tilfreds med din ordning for trappevask. Spindelvæv, visne blade og hvad der ellers havner i en trappeopgang, sørger vi selvfølgelig for at fjerne helt uden aftale. Ring til os, så snakker vi yderligere om dine behov og ønsker for en grundig trappevask.