Ring til os

Trappevask Greve og Ishøj

Vi ved at trapperne ofte er en central del af en bygning og derfor tilbyder vi grundig trappevask i Greve, Ishøj og omegn. Vores medarbejdere udfører stabil og professionel rengøring af alle trappeopgange, store som små. Få en skræddersyet aftale til din trappevask af din opgang, virksomhed, boligforening eller lignende. Udfyld vores kontaktformular herunder eller ring til os, så giver vi et attraktivt tilbud.

Pålidelig service af erfarne rengøringsfolk

Med mere end 25 års erfaring i rengøring er vi det rette valg til din trappevask i Greve eller Ishøj. Vi ved, hvad det kræver at vaske trapper til et tilfredsstillende og ordentligt resultat. Vores medarbejdere besidder erfaring, uddannelse, god service og det rette udstyr til den bedste rengøring. Vi benytter svanemærket rengøringsmidler, der er din garanti for både god hygiejne, men også en miljøbevidst rengøring. De svanemærkede produkter er til gavn for dig, dit indeklima, vores medarbejdere og ikke mindst miljøpåvirkningen. Kontakt os for at høre mere om vores arbejdsgange, processer og produkter.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Giv et godt indtryk med rene trapper

Trapperne er ofte noget af det første man møder i en bygning. Derfor er det også vigtigt, at de er rene og præsentable, så de kan byde gæster og kunder varmt velkommen. Vi sørger for rene trapper i enhver bygning, så du kan opleve rene og tilfredsstillende resultater og dine gæster kan få et godt førstehåndsindtryk. Med rengøringsservice fra Københavns Rengøringsfirma får du mere end blot en trappevask i Ishøj, Greve eller omegn. Vi sørger for at hele opgangen er ren, spindelvæv er fjernet og hvis du ønsker det, så står vi også for vinduespudsning, måtterens og meget mere.

Få en aftale allerede i dag

Kontakt os allerede i dag, så sender vi et godt tilbud på din trappevask. Vi laver en konkret plan ud fra dine behov og ønsker for udført service samt hvor hyppigt trappevaskeren skal komme forbi. Kontakt os på telefon eller udfyld vores kontaktformular.