Ring til os

Oplev trappevask i Hellerup af kvalitet

Hvis du ønsker en stabil og grundig trappevask i Hellerup, der udfører rengøringen til punkt og prikke, så er vi din løsning. Med mere end 25 års erfaring i rengøringsbranchen har vi tilegnet os værdifuld viden inden for korrekt rengøring samt kompetente og dygtige medarbejdere. Vores ønske er at levere rene og tilfredsstillende resultater hver gang, til glæde for kunden og vores medarbejdere. Ring til os eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et godt tilbud.

Det gode førstehåndsindtryk

Trapper er ofte en central del af bygningen og er med til at give førstehåndsindtrykket for gæster, kunder, medarbejdere og andre besøgende. Derfor synes vi, at det er vigtigt med rene og præsentable trapper og opgange. Vi sørger for, at dine trapper altid giver det bedste førstehåndsindtryk, uanset om du er en lille virksomhed eller stor boligforening med mange opgange.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Rengøring lige til dig

Vores tilbud om trappevask i Hellerup er mere end blot en trappevask. Vi sørger også for at spindelvæv fjernes, overflader er rene og opgangen er indbydende. Ønsker du ekstra services som vinduespolering, måtterens, hovedrengøring eller lignende, så tager vi os også af dette. Vi er et fleksibelt firma, der ønsker at imødekomme kundernes behov og ønsker. Kontakt os med din tanker for en trappevask, så laver vi en skræddersyet plan.

En ren oplevelse

Foruden dygtige medarbejdere, anvender vi også rengøringsmidler og produkter af bedste kvalitet. Alle vores produkter er svanemærket, hvilket forsikrer dig om både grundig hygiejne, men også et miljøbevidst valg. Vi sørger for et godt indeklima til gavn for alle.

Ønsker du en grundig rengøring af kvalitet og til gode priser, så kontakt os. Du kan udfylde kontaktformularen eller give os et kald, så vender vi tilbage med et attraktivt tilbud.