Ring til os

Trappevask i Herlev og Ballerup

Vi tilbyder stabil og grundig trappevask i Herlev og Ballerup. Med mere end 25 års erfaring i rengøringsbranchen er du sikret et rengøringsfirma af kvalitet og pålidelighed. Vi ønsker udelukkende glade og tilfredse kunder, så derfor går vi aldrig på kompromis med den høje kvalitet. Kontakt os for mere information om vores services, værdier eller priser.

Svanemærket kvalitet

Alle vores services udføres med svanemærkede rengøringsmidler. Derved er du sikret kvalitet og et sundt indeklima. Svanemærkede produkter er også et miljøbevidst valg til gavn for naturen. Vores medarbejdere er uddannede i at udføre den bedste rengøring på den mest miljøbevidste måde. Vores miljøvenlige trappevask er ikke et kompromis med kvaliteten, tværtimod.

Giv det bedste førstehåndsindtryk

Hvis du er på udkig efter et professionelt firma til at varetage din trappevask, så er vi det sikre valg. Vores pålidelighed kommer dig til gavn. Vi ved, at trapper ofte er det første, man møder i en bygning, og at de derfor også danner førstehåndsindtrykket for kunder og gæster. Derfor ønsker vi altid at levere grundig trappevask i Ballerup, Herlev og omegn, uanset omfanget og hyppigheden af rengøringen.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Få et godt tilbud på trappevask Ballerup, Herlev og omegn

Få et uforpligtende tilbud på trappevask i Herlev, Ballerup og omegn. Du kan kontakte os på telefon eller via kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et attraktivt tilbud. Vi kan også fortælle mere om vores mange services og muligheder for faste aftaler.