Ring til os

Trappevask Kbh NV, Kbh SV og Brønshøj

Er du på udkig efter et firma, der tilbyder trappevask i Kbh SV, KBH NV og Brønshøj? Så er Rengøringsfirma København ApS et oplagt valg. Vi har over 25 års erfaring med trappevask, og vi står klar til at give dig et godt tilbud.

Vi tilbyder trappevask til institutioner, hoteller, virksomheder, boligselskaber, kommuner og meget mere i København og de omkringliggende byer.

Få et godt tilbud på trappevask Brønshøj, Kbh NV og Kbh SV i dag på telefon 36 314 315 eller via vores kontaktformular.

Giv et godt førstehåndsindtryk

Trappen er ofte noget af det første man møder, når man besøger en bygning. Det er derfor altid en god ide at have en pæn og velholdt trappe, for at give det bedste indtryk af bygningen.

Hvis du ønsker det, tilbyder vi at lave en fast aftale, hvor vi kommer og udfører din trappevask i København på faste tidspunkter, som du selv er med til at vælge.

Du slipper derved selv for at skulle kontakte os hver gang, at din trappe trænger til en rengøring.

Miljøbevidst rengøring

Vi går meget op i at passe så godt som overhovedet muligt på miljøet, og derfor bruger vi udelukkende svanemærkede rengøringsprodukter. Derudover uddanner vi alle vores medarbejdere i, hvordan de udfører den bedste rengøring – på den mest miljøvenlige måde.

Vi sparer med andre ord på vandet og kemikalierne, men går aldrig på kompromis med kvaliteten af rengøringen.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Vi tilbyder meget mere end trappevask

Hos Rengøringsfirma København tilbyder vi en bred vifte af rengøringsopgaver. Du kan derfor nemt samle alt din rengøring hos os og få et samlet tilbud. Søger du rengøring til et boligselskab, kan vi for eksempel give dig et samlet tilbud på vinduespolering og trappevask i København. Søger du i stedet rengøring til en virksomhed, kan vi give dig et tilbud på kontorrengøring, vinduespolering og trappevask. Mulighederne er mange!

25 år med rengøring

I mere end 25 år har medarbejderne i Rengøringsfirma København fået trapper, vinduer, kontorer og private hjem til at stråle. Alle medarbejdere er trænede og erfarne i forskellige rengøringsdiscipliner, og dette sikrer dig den bedste service.

Indhent et tilbud på trappevask i København

Det er nemt at indhente et tilbud på trappevask i København hos os. Det eneste du skal gøre er at ringe til os
på telefon 36 314 315 og få en uforpligtende samtale med vores medarbejdere. Her kan du fortælle om din opgave, hvorefter vores medarbejdere vil give dig et godt tilbud.