Ring til os

Trappevask Lyngby

Vi tilbyder en grundig og professionel trappevask i Lyngby for både private og erhverv. Vi ved, at trapperne ofte er det første, gæster og kunder møder i en bygning, og det er derfor vigtigt med pæne trapper for at skabe et godt førstehåndsindtryk. Vi udfører altid trappevask i højeste kvalitet, uden at sjaske det hele til.

Det sikre valg til trappevask

Med 25 års erfaring i rengøringsbranchen er vi det sikre valg til professionel trappevask i Lyngby og omegn. Vi leverer altid høj service og sikker kvalitet. Vores svanemærkede produkter er derudover din garanti for kvalitetsrengøring, der samtidig skåner miljøet. Det er til gavn for både os, dig og naturen.

Vi er et stabilt firma til trappevask hos kommuner, hoteller, boligforeninger, virksomheder m.m. Vi tilbyder altid gode priser på vores høje kvalitet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Grundig og effektiv rengøring

Alle vores medarbejdere får regelmæssig uddannelse i effektiv og grundig rengøring, der er med til at skåne miljøet. Det er din garanti for god service til prisen. Derudover stræber vi efter god og personlig dialog med alle kunder, så der er mulighed for feedback, fleksible aftaler og kommentarer.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Få en attraktiv trappevaskaftale

Vi skræddersyer gerne en fast aftale om trappevask. Servicen bliver udført efter dine ønsker til behov og tidsintervaller samt eventuelle ekstra services som vinduespolering, hovedrengøring, tæpperens eller andet. Vi er et fleksibelt rengøringsfirma, også når det gælder trappevask i Lyngby.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om vore forskellige services, virksomhedens værdier eller dine muligheder for gode tilbud. Benyt kontaktformularen eller ring til os, så giver vi et godt og uforpligtigende tilbud på din trappevask.