Ring til os

Trappevask på Nørrebro

Vi tilbyder professionel trappevask på Nørrebro til private, erhvervsdrivende og institutioner. Vi er et pålideligt rengøringsfirma igennem mere end 25 år. Hos Rengøringsfirma København ApS mener vi ligesom vores kunder, at en rengjort trappe giver et godt indtryk af ens bygning. Trappen er nemlig noget af det første man bliver mødt af, når man går ind i en bygning. Derfor giver en pæn og ren trappe et godt førstehåndsindtryk for dine besøgende.

Trappevask til private, erhverv og institutioner på Nørrebro

Vi tilbyder trappevask for både private, erhvervsdrivende samt institutioner på hele Nørrebro og omegn. Vores erfarne medarbejdere udfører rengøringsarbejde med svanemærkede rengøringsartikler som både gavner bygningens indeklima samt miljøet. Alle vores medarbejdere er uddannede og har mange års erfaring indenfor rengøringsbranchen. Så uanset størrelsen på bygningen leverer vi et pletfrit resultat, hver gang vi er forbi dig.

Hos Rengøringsfirma København ApS har vi fokus på kvalitet og veludført rengøringsarbejde for både private og erhvervsdrivende i hele Storkøbenhavn. Vi sørger ikke kun for,. at trapperne skinner, men også resten af opgangen. Vi tilbyder både faste og fleksible trappevask løsninger, så vi kun kommer forbi, når du ønsker det. Det er derfor dig som bestemmer, hvor ofte vi skal komme forbi. Så uanset om du blot har brug for en enkel trappevask eller en fast aftale, så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan derfor være sikker på at få udført den bedste trappevask hver gang, når du anvender os.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Få et uforpligtende tilbud på trappevask på Nørrebro

Ønsker du at høre mere om vores rengøringsservices, og hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt Rengøringsfirma København ApS på telefonnummer 36 314 315 for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Du er også velkommen til at skrive en besked til os via sidens kontaktformular, hvor vi så vil vende retur til dig hurtigst muligt.