Ring til os

Professionel trappevask i Nordsjælland

Hos Rengøringsfirma København ApS får du miljøvenlig og professionel trappevask i Nordsjælland. Vi gør brug af Svanemærkede rengøringsprodukter som både er gode for miljøet og dig. Vi sparer på vandet og på kemikalierne, så du kan føle dig tryg ved, at vi også passer på klimaet, når vi er ude hos dig. Alle vores medarbejdere er uddannet og har mange års erfaring, så du får et pletfrit resultat hver gang. Du kan nemlig være sikker på, at når du vælger os får du høj service, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet af vores arbejde.

Trappevask i Nordsjælland for private, virksomheder og institutioner

Vi tilbyder trappevask i Nordsjælland for private, virksomheder og institutioner. Vi rykker ud til alle størrelser rengøringsopgaver og levere et pletfrit resultat. Med mere end 25 års erfaring indenfor trappevask har vi den nødvendige erfaring, så vi kan tilbyde dig det bedste resultat hver gang. Trappen er noget af det første man vil blive mødt af, når man besøger en bygning. Derfor giver en pæn og velholdt trappe et godt førstehåndsindtryk.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Når du vælger Rengøringsfirma København ApS til at stå for trappevasken, lover vi et professionelt resultat hver gang vi er forbi dig. Vi tilbyder både faste og fleksible trappevaskløsninger, så vi kun kommer forbi, når du vil have det. Det er derfor dig der bestemmer, hvor ofte vi skal komme forbi. Har du derfor brug for en enkel trappevask eller ønsker en fast aftale? Så finder vi den bedste løsning til dig.

Kontakt os for trappevask i Nordsjælland

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så står vi altid klar til en uforpligtende snak om dine behov og ønsker. Kontakt os via vores kontaktformular allerede i dag.

Vi kan også kontaktes på telefonnummer 36 314 315 eller på mail kontakt@kbhrengøring.dk.

Vi glæder os til at udføre et pletfrit resultat hos dig.