Ring til os

Vi klarer din trappevask på Østerbro

Søger du et professionelt og erfarent rengøringsfirma på Østerbro som tilbyder trappevask? Så står vi hos Rengøringsfirma København ApS klar til at hjælpe dig, uanset om det er privat, erhverv eller hos en institution. Vi rykker ud til alle størrelser rengøringsopgaver og leverer et pletfrit resultat hver gang. Med mere end 25 års erfaring indenfor rengøringsbranchen hjælper vi dagligt en masse kunder i hele Storkøbenhavn med diverse rengøringsopgaver.

Hos Rengøringsfirma København ApS benytter vi kun svanemærkede rengøringsmidler. Vi sparer desuden også på vandet og kemikalier, men går naturligvis aldrig på kompromis med kvaliteten. Ved at bruge svanemærkede produkter og spare på vandet beskytter vi både indeklimaet i bygningen samt passer på klimaet.

Professionel trappevask på Østerbro

Når du vælger os, laver vi den optimale plan for din trappevask, så du får besøg af os lige præcis det antal gange, du har behov for. Vi finder tidsintervaller som passer dig samt udfører trappevasken indenfor det aftalte tidspunkt hver gang. Skulle der være ønske for det, hjælper vi også gerne med at pudse vinduerne i opgangen, støvsuge hver gang, rens af måtter, regelmæssig hovedrengøring og lignende.

Det er dig som bestemmer, hvor ofte vi skal komme forbi dig. Så uanset om du blot har brug for en enkel trappevask eller ønsker en fast aftale, så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan derfor være sikker på at få udført den bedste trappevask med et pletfrit resultat hver gang.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Kontakt os for trappevask på Østerbro

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller har du spørgsmål til vores services? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os allerede i dag via vores kontaktformular her på siden, hvor vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Vi kan også kontaktes på telefonnummer 36 314 315, hvor vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.