Ring til os

Trappevask Rødovre og Hvidovre

Vi sørger for grundig trappevask i Rødovre, Hvidovre og omegn uden at sjaske dine trapper til. Trappevask er nødvendig for at give et godt førstehåndsindtryk til kunder, gæster eller beboere, men det er ikke alle, der formår at gøre det ordentligt. Vi har mere end 25 års erfaring i trappevask og vil sørge for at dine trapper altid skinner, er pæne og præsentable. Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud.

Svanemærkede produkter til gavn for alle

Vi benytter altid svanemærkede rengøringsmidler til gavn for vores medarbejdere, vores kunder og ikke mindst miljøet. Vi er eksperter i rengøring og tager altid hensyn til dine trappers belægning og den korrekte pleje. Vores produkter er miljøvenlige og i høj kvalitet, så du får størst mulig gavn af trappevasken.

God service og høj kvalitet

Vi stræber efter glade og tilfredse kunder, når vi udfører trappevask i Hvidovre og Rødovre. Derfor tilbyder vi sikker og pålidelig service samt god og personlig dialog med vores kunder. Har du tilføjelser, rettelser eller ekstraopgaver til din trappevaskaftale, så sørger vi også for dette.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Dygtige og stabile medarbejdere

Vores medarbejdere er veluddannede til kvalitetsarbejde, der samtidig skåner miljøet. Vi tilbyder høj service og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi skræddersyer en fast rengøringsaftale efter dine behov og ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om vores services, værdier og priser. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din trappevask i Hvidovre, Rødovre og omegn. Vi kan derudover tilbyde services som vinduespolering, kontorrengøring, privat rengøring og meget mere.