Ring til os

Billig trappevask der efterlader dine trapper skinnende

Bor du i Sydhavn og leder efter et firma der kan tage din trappevask? Med os er der fokus på både miljøvenlighed og konkurrencedygtige priser. Du kan få dine trapper til at skinne uden at gå på kompromis med kvaliteten - uden at det koster en bondegård. Vælg Rengøringsfirma København ApS og få en billig trappevask, der både efterlader dine trapper skinnende og til billig pris.

Vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler

Vi går op i at skåne miljøet. Det gør vi gennem miljøvenlige midler, hvor mange har Svanemærket. Rengøringsmidlerne vi bruger, minimerer skade på miljøet blandt andet gennem mindst mulig belastning i fremstillingsprocessen, samt forhindrer skadelige stoffer i miljøet.

Midlerne er fremstillet med naturlige ingredienser, der er skånsomme mod miljøet, men samtidig effektive til at fjerne snavs og pletter. De er selvfølgelig også allergivenlige.

Når du vælger os, der bruger miljøvenlige rengøringsmidler, bidrager du til at reducere brugen af skadelige kemikalier, der kan forårsage allergiske reaktioner.

Effektiv trappevask til billig pris

Når du skal have trappevask i Sydhavn, behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten, eller selve løsningen selvom du vælger en billig løsning. Du kan trygt vælge os, uden at det sprænger dit budget. Den billige trappevask inkluderer grundig støvsugning, gulvvask, fjernelse af pletter og støv samt rengøring af gelændere og rækværk.

Kontakt os til din trappevask i Sydhavn

Brug vores kontaktformular og fortæl os dine konkrete ønsker til trappevasken, og om du også ønsker rengøring af andre områder.

Du kan også kontakte os på telefonnummer 36 314 315 eller på mail kontakt@kbhrengøring.dk.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email