Ring til os

Rene trapper med trappevask i Taastrup

Vi tilbyder grundig trappevask i Taastrup, der giver tilfredsstillende resultater. Med 25 års erfaring ved vi hvordan en trappevask af kvalitet udføres og vi sørger for ikke at sjaske dine trapper til. Pæne og præsentable trapper er vigtigt for at skabe det bedste førstehåndsindtryk hos både gæster, kunder, medarbejdere og andre besøgende. Kontakt os allerede i dag, så vender vi tilbage med et godt tilbud.

Rengøring af kvalitet

Alle vores medarbejdere gennemgår regelmæssigt kurser med fokus på grundig rengøring og miljøbevidste processer. Vi benytter svanemærkede rengøringsartikler til gavn for både kvaliteten af trappevasken og til gavn for miljøet. Vi er et stabilt firma, der sørger for at levere rene og pæne resultater samt ordentlig service. Vore kunder spænder bredt fra både boligforeninger, stor og små virksomheder, hoteller, kommuner og meget mere. Fælles for alle kunder er, at vi altid udfører rengøringen af kvalitet.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Trappevask efter dine behov

Vi sørger for at sammensætte en rengøringsplan, der passer til dine behov og ønsker. Vi er fleksible og tilpasser os dine ønsker for hyppighed, services og lignende. Som standard udføres en trappevask en gang ugentligt, men vi kan både komme forbi oftere eller med længere tidsrum. Derudover tilbyder vi også ekstra services som vinduespolering, måtterens, hovedrengøring og lignende. Vi skræddersyer en plan lige efter dine behov for trappevask i Taastrup.

Vi ved at trapperne ofte er noget af det første man møder i en bygning. Derfor er det vigtigt med rene og præsentable trapper, der byder gæster, kunder, medarbejdere og andre besøgende velkommen. Vi sørger for vask af trapper, der giver skinnende resultater hver gang. Udfyld vores kontaktformular eller ring til os, så sender vi et godt tilbud på din trappevask i Taastrup.