Ring til os

Grundig trappevask i Valby

Vi ved at trapper ofte er blandt det første man møder i en bygning. Derfor tilbyder vi grundig trappevask i Valby til fordelagtige priser. Med rene og præsentable trapper hver gang, kan du give det bedste førstehåndsindtryk til kunder, gæster, medarbejdere og andre besøgende. Kontakt os allerede i dag, så giver vi et godt tilbud på din trappevask i Valby.

Rene trapper og opgang

Med fokus på kvalitet og veludført arbejde servicerer vi i dag et bredt udvalg af kunder lige fra hoteller og store virksomheder, til boligforeninger og kommuner. Vi sørger for, at ikke blot trapperne er rene, men også resten af opgangen. Spindelvæv, støv på overfladerne, blade i hjørnerne og lignende er ikke velkomment, når vi sørger for trappevasken. Vores medarbejdere er veluddannet inden for rengøring af kvalitet samt miljøbevidste processer. Derfor kan du være forsikret om den bedste trappevask, når du anvender Københavns Rengøringsfirma.

Svanemærket rengøring

En del af vores miljøbevidste tilgang til rengøringen indebærer også anvendelse af svanemærkede produkter. Det er til gavn for dig som kunde, indeklimaet i opgangen, vores medarbejdere og ikke mindst påvirkningen på miljøet. Derudover er svanemærkede produkter også lig med kvalitet. Kontakt os endelig hvis du ønsker at høre mere om vores services, produkter eller priser.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

En trappevask Valby efter dine behov

Vi sørger for at skræddersy en rengøringsplan over din trappevask i Valby, som efterlever dine behov og krav. Ønsker du ekstra services som vinduespudsning, rens af måtter, hovedrengøring eller lignende, så kan vi også sagtens håndtere dette. Kontakt os med din krav og tanker for en trappevask, så vender vi tilbage med et godt tilbud. Du kan udfylde vores kontaktformular eller ringe, så kan vi også rådgive efter vores erfaringer og tanker for din rengøring og trappevask.