Ring til os

Grundig trappevask Vanløse

Vi tilbyder grundig og miljøvenlig trappevask i Vanløse og omegn. Vores medarbejdere er stabile og grundige i deres arbejde. Vi har mere end 25 års erfaring i professionel rengøring og trappevask i Vanløse og omegn.

Giv det bedste førstehåndsindtryk

Vi stræber efter glade kunder og derfor leverer vi kun rengøring af kvalitet. Trappen er ofte noget af det første, man møder, når man skal besøge en virksomhed eller bygning. Med rene trapper kan du give det bedste førstehåndsindtryk til både kunder, medarbejdere eller gæster. Vi sørger for, at dine trapper altid er præsentable og velholdte.

Grundig og pålidelig trappevask

Du bestemmer selv hyppigheden af din trappevask, når du laver en rengøringsaftale med os. Vi sørger for at udføre vores arbejde til punkt og prikke hver gang. Så er du fri for at kontakte os med unødvendige kommentarer og klager. Vores kvalitet og grundige rengøring er til gavn for både dig og os selv.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Svanemærkede produkter øger kvaliteten

Vi benytter svanemærkede produkter i alle vores services. Det er med til at passe på vores kunder, vores medarbejdere og ikke mindst miljøet. Vi kan løse en bred vifte af rengøringsopgaver som erhvervsrengøring, privat rengøring, vinduespolering, trappevask, tæpperens og meget mere. Fortæl os om dine behov, så giver vi et godt tilbud på rengøring af bedste kvalitet.

Vi klarer din trappevask i Vanløse

Vi ønsker at leve op til dine forventninger for en god trappevask. Derfor har vi også god, personlig og åben dialog med vores kunder. Er der behov for ekstra services i en periode, så tager vi os også af dette. Kontakt os med din trappevask, så vender vi tilbage hurtigst muligt.