Ring til os

Grundig trappevask på Vesterbro

Hos Rengøringsfirma København ApS tilbyder vi grundig og miljøvenlig trappevask på Vesterbro. Uanset om det er privat, erhverv eller hos en institution, så hjælper vi dig med trappevasken. Vi er specialister i alt hvad der indebærer rengøring og vores uddannede medarbejdere har mange års erfaring. Du kan derfor være sikker på, at der ikke vil være en finger at sætte, når vi har været forbi dig.

Vi har været i rengøringsbranchen i mere end 25 år. Det betyder, at når du vælger os, får du en stabil og grundig rengøring med øje for høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. At lade et professionelt rengøringsfirma stå for trappevasken er altid en god ide, da vi har alle de nødvendige redskaber. Du skal blot sige, hvornår du ønsker, at vores erfarne medarbejdere kommer forbi dig og hvor ofte.

Svanemærket trappevask på Vesterbro

Vi benytter udelukkende svanemærkede rengøringsmidler til alle vores services. Ved at bruge svanemærkede produkter beskytter vi både indeklimaet i bygningen samt passer på klimaet. Vi sparer også på vandet og kemikalier, men går naturligvis aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vores medarbejdere arbejder med fokus på høj kvalitet til private og erhvervsdrivende samt institutioner på Vesterbro og resten af Storkøbenhavn. Uanset om det blot er en enkelt trappevask du ønsker eller en fast aftale, så tilbyder vi både fleksible samt faste aftaler. Det betyder, at det er dig som bestemmer, hvor mange gange vi skal komme forbi og klare trappevasken.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på trappevask på Vesterbro

Det er nemt og hurtigt at indhente et tilbud på trappevask. Du skal blot udfylde ovenstående kontaktformular, hvor vi så vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 36 314 315, hvor vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.