Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Vinduespolering

Rengøringsfirma København ApS er din lokale vinduespudser i København og omegn. Vi tilbyder vinduesvask- og polering til både private, virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger og meget mere. Alle vores medarbejdere er meget dygtige til deres arbejde, og de står klar til at hjælpe dig med din vinduespolering!

Få et godt tilbud på vinduespolering i dag på telefon 36 314 315.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Få fast besøg af en vinduespudser

Vi udformer gerne et tilbud til dig, hvor vi kommer med faste intervaller og pudser og polerer dine vinduer. På den måde får du automatisk besøg af vores vinduespudsere, når vinduerne trænger. Du bestemmer selv, hvor ofte og hvornår på dagen du ønsker, at vi skal komme på besøg. Vi finder i fællesskab den løsning, der passer bedst til dine ønsker.

Vinduespolering

Vinduespolering med omtanke

Hos Rengøringsfirma København ApS udfører vi vores arbejde med omtanke for miljøet, og vi benytter derfor kun rengøringsmidler, der er svanemærkede. Du er derfor sikret en vinduespolering uden skadelige kemikalier, hvis du vælger os til at udføre din vinduespolering.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at bestille en vinduespolering, eller har du spørgsmål til vores service? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 314 315 eller via vores kontaktformular. Vi udformer gerne et uforpligtende tilbud på din vinduespolering.