Ring til os

Vinduespolering

Rengøringsfirma København ApS er din lokale vinduespudser i København og omegn. Vi tilbyder vinduesvask og polering til både private, virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger og andre erhverv. Alle vores medarbejdere er dygtige og kompetente til deres arbejde, og de står klar til at hjælpe dig med din vinduespolering!

Få et godt tilbud på vinduespolering i dag på telefon 36 314 315.

Miljøvenlig vinduespolering

Hos Rengøringsfirma København ApS udfører vi vores arbejde med omtanke for miljøet, og vi benytter derfor kun rengøringsmidler, der er svanemærkede. Du er derfor sikret en vinduespolering uden skadelige kemikalier, hvis du vælger os til at udføre din vinduespolering.

Få fast besøg af en vinduespudser

Vi udformer gerne et tilbud til dig, hvor vi kommer med faste intervaller og pudser og polerer dine vinduer. På den måde får du automatisk besøg af vores vinduespudsere, når vinduerne trænger. Du bestemmer selv, hvor ofte du ønsker, vi skal komme på besøg. Vi finder i fællesskab den løsning, der passer bedst til dit behov.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at bestille en vinduespolering, eller har du spørgsmål til vores service? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 314 315 eller via vores kontaktformular. Vi udformer gerne et uforpligtende tilbud på din vinduespolering.

Kontakt
Rengøringsfirma København

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad skal du have hjælp til?

Hvad skal du have hjælp til?

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email